Επιτυχημένο το Tryout Camp της GPS SEE Valencia C.F - Συμμετείχε και η σχολή της Κεφαλονιάς!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 19:44

Επιτυχημένο το Tryout Camp της GPS SEE Valencia C.F - Συμμετείχε και η σχολή της Κεφαλονιάς!

Με τον προπονητή Δημήτρη Ζησιμάτο 

 Με απόλυτη επιτυχία, χαμόγελα κι αμέτρητες ποδοσφαιριστές συμβουλές διεξήχθη το Elite Program Tryout Camp της Global Premier Soccer South East Europe/ Valencia C.F. από 15-17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Ταλαντούχοι παίκτες γεννημένοι από το 2000 έως το 2007 έζησαν μια σπουδαία ποδοσφαιρική εμπειρία πάνω στο χορτάρι, προπονήθηκαν, αξιολογήθηκαν κι άκουσαν αμέτρητες ποδοσφαιρικές συμβουλές εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου με στόχο να διεκδικήσουν θέση στην διάσημη Ακαδημία της Valencia  C.F. επί ισπανικού εδάφους.

elite01

Παρουσία του Διευθυντή μεθοδολογίας της Ακαδημίας της Valencia C.F., Antonio Hernandez, του Συντονιστή των προγραμμάτων ποδοσφαίρου της Ακαδημίας των «νυχτερίδων», AntonioNavarro, του προπονητή της GPS Spain / Valencia C.F., Rafael Fernandez και πιστοποιημένων προπονητών της GPS SEEValencia C.F., τα 106 παιδιά που έλαβαν μέρος έδειξαν το ταλέντο τους κι άκουσαν ποδοσφαιρικές, αλλά και κοινωνικές συμβουλές βασιζόμενες στο σύνθημα που επικρατεί στην Ακαδημία της ισπανικής ομάδας «εκπαιδεύουμε ανθρώπους- δημιουργούμε ποδοσφαιριστές».

GPS_ELITE_PROGRAM_1

Το τριήμερο πρόγραμμα περιελάμβανε και ποδοσφαιρικό σεμινάριο σε 45 προπονητές από τις σχολές της GPS SEE/ Valencia C.F. σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Ο Διευθυντής διεθνών συνεργασιών της Global Premier Soccer, Phillip Mitchel, μαζί με τον Διευθυντή μεθοδολογίας της Ακαδημίας της Valencia C.F., Antonio Hernandez, και τους Γιώργο Τόλια, Μάριο Μπόνιτς συντονιστές του προπονητικού προγράμματος στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανέλυσαν την μεθοδολογία προπόνησης ανά ηλικιακή κατηγορία (από 5- 18 ετών), με κύριο άξονα την ευχαρίστηση του παιδιού και το «ευ αγωνίζεσθαι».

GPS_ELITE_PROGRAM_2

Το «GPS Southeast Europe / Valencia C.F. Soccer Program»  έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. Για να επιτευχθεί αυτό, τα πιο ταλαντούχα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στο Elite πρόγραμμα να προπονηθούν και να αξιολογηθούν σε ειδικά σχεδιασμένα Camp υπό την καθοδήγηση της εξειδικευμένης προπονητικής ομάδας της GPS Southeast Europe / Valencia C.F.

VALENCIACF_SEMINARY_1

Σκοπός του Elite Program είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση εάν επιλεχθούν στην Ακαδημία της Valencia C.F.  με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

pahtway

Μετά το πρώτο πετυχημένο βήμα που έγινε από 15-17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα θα ακολουθούσαν νέες φάσεις που αφορούν το πρόγραμμα:

2η Φάση: Επίλεκτοι Νοτιοανατολικής Ευρώπης – NATIONAL TEAM

Εκείνοι που θα θεωρηθούν έτοιμοι για το επόμενο βήμα, θα κληθούν να σχηματίσουν την Εθνική Ομάδα της χώρας τους, που θα προπονηθεί και θα αντιμετωπίσει σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες από όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε εξειδικευμένα Camp και διεθνή τουρνουά.

3η Φάση: SOUTH EAST EUROPE ELITE PROGRAM – INTERNATIONAL TEAM

Επίλεκτη Ομάδα ανά ηλικιακή κατηγορία: 18 παίκτες ανά ομάδα. Ταξίδι στην Ισπανία: Φιλικοί Αγώνες με ακαδημία Valencia CF & GPS Spain εναλλακτικά συμμετοχή σε επίσημο τουρνουά.

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη.