Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΣΚ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 13:25

Φωτογραφία απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας του ΑΣΚ

Φωτογραφία απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας του ΑΣΚ

Με στόχο να κάνει μια αξιόλογη χρονιά και να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν στην Β' ΕΣΚΑ-Η.

Ο προπονητής της ομάδας Μάκης Μαρκάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα δουλέψουμε σκληρά τώρα στην περίοδο της προετοιμασίας, θέλουμε όλα τα παιδιά να έχουν συνέπεια και υπευθυνότητα στις προπονήσεις και στόχος είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ. Αν έρθει κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά φυσικά και είναι καλοδεχούμενο.

Φέτος θα έχουμε καλή ομάδα, καθώς έχουν γίνει και κάποιες καλές προσθήκες. Παιδιά που ήταν παλιά στην ομάδα έχουν γυρίσει κοντά μας, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Βαλλιανάτος, ο Σάββας Κυριακίδης και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Το ευχάριστο είναι ότι θα μείνει κοντά μας ο Νίκος Καραπέτσας, που ήταν πολύ πιθανό λόγω σπουδών να αποχωρούσε».

Το ρόστερ του ΑΣΚ τη σεζόν 2012-2013: Πάνος Σαρρής, Καραπέτσας Νίκος, Μοσχόπουλος Βαγγέλης, Κρητικός Λευτέρης, Κυριακίδης Σάββας, Γεμενετζής Ιορδάνης, Ρεμούντος Σπύρος, Πορτελάνος Ανδρέας, Βαρδαραμάτος Μαρίνος, Παπαδάτος Γιώργος, Καβαλιεράτος Μπάμπης, Πλέσσας Παναγιώτης, Βαλλιανάτος Νίκος, Μεγάλος Γιάννης, Κανουτάς Γιάννης, Παγώνας Μάκης, Θωμάτος Διονύσης.
Προπονητής Μάκης Μαρκάτος