Τα αποτελέσματα από τον αγώνα δρόμου στην Κουνόπετρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 09:12

Τα αποτελέσματα από τον αγώνα δρόμου στην Κουνόπετρα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο σύλλογός μας φιλοξένησε την εικαστική ομάδα Ληξουρίου "Μορφές".


Πολύ όμορφες δημιουργίες, υπέροχες ζωγραφιές που έγειραν την φαντασία και την καλλιτεχνική πλευρά όσων είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν. Την Κυριακή δρομείς από όλη την Κεφαλλονιά και όχι μόνο συναντήθηκαν στον προαύλιο χώρο του συλλόγου για τον δεύτερο αγώνα δρόμου "Κουνόπετρας".

Το αθλητικό πνεύμα στα ύψη και όλοι οι αθλητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον αγώνα των πέντε και τα δέκα χιλιομέτρων με μοναδικό σκοπό τον τερματισμό! Αγώνες και για τους μικρούς μας φίλους. Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι αθλητές αλλά και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεμάτο μπουφέ από γλυκά και αλμυρά εδέσματα που με πολύ αγάπη έφτιαξαν οι γυναίκες των χωριών μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλλονιάς, την ΚΕΔΗΚΕ, τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς, το Αστυνομικό Τμήμα Ληξουρίου, το Kefalonia Palace, το Ionian Sea, τον γιατρό μας Αντώνη Κουρούκλη, τους γυμναστές, τις γυναίκες των χωριών μας, τα παιδιά του Δ.Σ., και όλους όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα
Και του χρόνου όλοι εκεί να γεμίσουμε με αθλητικό αλλά και καλλιτεχνικό πνεύμα τον χώρο του συλλόγου μας!

αδσφ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250