Οι καλύτερες στιγμές του Gym Festival "Anna Pollatou" (video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 11:19

Οι καλύτερες στιγμές του Gym Festival "Anna Pollatou" (video)

Πριν από έναν μήνα περίπου πέρασε στην ιστορία το 29ο Kefalonia Gym Festival "Anna Pollatou" που διεξήχθη από 29/6 έως 2/7/2017 στην Κεφαλονιά με απόλυτη επιτυχία.

Το Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” είναι μια διεθνής γιορτή του αθλητισμού που προάγει τις αξίες της Γυμναστικής Για Όλους και που πραγματικά έχει αγκαλιάσει όλη η Κεφαλονιά και έχει αγαπήσει όλη η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη.

Η 29η διοργάνωση ολοκληρώθηκε όμως ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το επετειακό 30ο Kefalonia Gym Festival "Anna Pollatou" που θα διεξαχθεί του χρόνου το καλοκαίρι από 28/6 έως 1/7/2018 στο πανέμορφο νησί μας.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς. Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Απολαύστε όμορφες στιγμές της 29ης διοργάνωσης! Του χρόνου, στα 30 χρόνια του Φεστιβάλ, θα περάσουμε ακόμα πιο ξεχωριστές στιγμές !

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr

            Από το Γραφείο Τύπου