Ευχαριστήρια και αποτελέσματα στον 7ο Λασκαράτειο Αγώνα Δρόμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 09:58

Ευχαριστήρια και αποτελέσματα στον 7ο Λασκαράτειο Αγώνα Δρόμου

   

Ευχαριστήρια 7ου Λασκαράτειου Αγώνα Δρόμου

Τον μεγάλο χορηγό όπως κάθε χρόνο, τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς Α.Ε. και τον Διευθυντή της Ευάγγελο Βολτέρα για την κάλυψη όλων των εξόδων του αγώνα, την προμήθεια πάγου και τον Αλέκο Σταθάτο για τη μεταφορά του στην πλατεία.

Όλους τους χορηγούς επικοινωνίας,

Τους εθελοντές της γραμματείας, Λούκα Διονύσιο, Σκαφιδά Μπάμπη, Πρεντάνο Νίκο, Ανδρέα Φραγκισκάτο, Κατσιβέλη Γιώργο, Βάνια Σαμόλη, Αντιγόνη Πρεντάνου, Σούλτη Χρυσάνθη, Ελένη Λαδά, Ευαγγελία Δελλαπόρτα.

Την Αστυνομία και τη Λιμενική αρχή για τα μέτρα ασφαλείας.

Τον Γιατρό κ.Γιάλεμπ Ντιουάνι.

Τον Αντιδήμαρχο Παλικής, κ. Γιώργο Κατσιβέλη για την παρουσίαση του αγώνα.

Την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ για την υποστήριξή της.

Τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων κ.Βάνια Σαμόλη, κ.Πάρη Κουλουμπή, κ.Διονύσιο Μεταξά.

Τους προμηθευτές του αγώνα Λυκούδη Ευστάθιο, για τα νερά, χυμούς, φρούτα και τη Σάντυ Λιβιεράτου για την επιμέλεια της αφίσας, των διπλωμάτων και των αυτοκόλητων του αγώνα. Τέλος τον Παύλο Γορανίτη για τα έπαθλα και την αψίδα.

Τους εργάτες του Δήμου, Σολωμό Μάκη,Αντωνέλο Μιχάλη, Κουρούκλη Μπάμπη, Βώρος Διονύσιο.

Τον Παναγή Κουμάτο.

Την Καμιναρη Μαρια, Πιτσινή Μάκη, Σουλα Μουρελατου,Αντιγονη Πρεντανου,Φραγκισκάτο Ανδρέα, Οικογένεια Σκαφιδά, Γογώ Κορδαλή για την ετοιμασία σπιτικών γλυκισμάτων.

Τον Όθωνα και Καίτη Κουταβά για την ηχητική κάλυψη και την έκδοση των αποτελεσμάτων σε οθόνη.

Τον Βικέντιο Αραβαντινό, την Ιωάννα Σολιδάκη, την Ιωάννα Μηνιάτη, την όμορφη κοπελα που έδινε τα διπλώματα στα παιδακια για την πολύτιμη βοήθεια τους στην οργάνωση του αγώνα.

Τους εθελοντές στους 2 σταθμούς τροφοδοσίας, υποστηριζόμενο το μέν πρώτο από παιδιά της ομάδας ποδοσφαίρου του Εθνικού Ληξουρίου που δεν ήρθανε και το δεύτερο από τον πάντα δραστήριο εθελοντή της ζωής γενικότερα και ιδιοκτήτη της γνωστής σε όλους Disco Snoopy Σπύρο Ρισιάνο,την Γαλλίδα φίλη του και την μικρή φωτογράφο.Ευχόμαστε να αποκατασταθεί η ντίσκο όπως παλιά.

Την άγνωστη κυρία που μάζεψε και πέταξε από το χώρο της εκκίνησης και την πλατεία όλα τα μπουκάλια με νερό για να κρατήσει τα καπάκια.

Τον Αντώνη Κουρούκλη και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Κοσμά Μουρελάτο, Γεράσιμο Μεσσάρη για την έκδοση των αποτελεσμάτων και τον Διονύση Μεταξά για τις εκκινήσεις των παιδικών αγώνων.

Τους Παλληξουριακο Α.Ο. και ΝΕΟΛ, το Σώμα Σαμαρειτών την Αραβαντινού Καρλάτου Τασσια ως τιμώμενα πρόσωπα για την παρουσία τους και τον χαιρετισμό τους.

Τον μαθηματικό κ.Βασίλη Μπακούρο για την ηλεκτρονική απεικόνηση των αποτελεσμάτων και τους Βαγγέλη Βολτέρα και Κοσμά Μουρελάτο για την άψογη συνεργασία ώστε να προβάλλονται τα αποτελεσματα σιγα-σιγά σε οθόνη ως που να αρχίσουν οι απονομές και για το γεγονός ότι ήταν αλάνθαστοι.Είχαμε 155 συμμετοχές στους παιδικους αγωνες (44 εως 6 ετών, 45 από 7 εως 9 ετων και 66 από 10 εως 12 ετών) και 115 που τερμάτισαν στον αγώνα των 7χιλ. Συνολικά 270 συμμετοχές οι οποίες είναι και ρεκορ αγώνα.Επισυνάπτω και τις συμμετοχές της 7ετίας που διοργάνωσα τον Λασκαράτειο καθότι ήταν και ο τελευταίος μου για να δείτε την πορεία του αγώνα.

Ζητηστε ένα συγγνωμη για τις καθυστερησεις και τα λάθη εκ μερους της οργανωτικης επιτροπης και ιδιαιτερα για τη μη βραβευση του μικροτερου και μεγαλυτερου αθλητη στους οποίους θα σταλούν τα έπαθλα τους.

Σας περιμένουμε και του χρόνου και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας.

 

Τα αποτελέσματα των  τριών πρώτων ανα κατηγορία στους παιδικούς αγώνες.

Εως  6 ετών

Αγόρια

1) Δεμίσαρλης Γιάννης

2)Ρωμάνος Παναγιώτης

3)Στράτμαν Αριστείδης

Κορίτσια

1)Πολυκαλά Αγγελική

2)Ανδρικοπούλου Φένια

3)Φλέσα Αργυρώ

7-9 ετών

Αγόρια

1)Φραγκισκάτος Γρηγόρης

2)Πολύδωρος Βαγγέλης

3)Κατσαράκης Γιάννης

Κορίτσια

1)Πρεντάνου Αγγελική

2)Καραντινού Μαρία

3)Ράπου Αγγελική

10-12 ετών

Αγόρια

1)Μαρούλης Θεόδωρος

2)Ντιτίνος Λευτέρης

3)Λαδάς Παναγής

Κορίτσια

1)Πολύδωρου Κατερίνα

2)Μύριλου Χρυσάνθη

3)Κατσαίτη Αννα Λυδία

Μικρότερη αθλήτρια-αθλητής των 7χιλ. η Χαρά Πεφάνη γεννηθείς τις  09/02/2008, 9 ετών και μεγαλύτερος ο κ.Θεόφραστος Δελλακάς γεννηθείς τις 20/10/1944 ετών 73!


lask1lask2




00 inkefalonia general ad 300X250