Γιώργος Τόλιας: «Η ακαδημία της Βαλένθια αποτελεί αναβάθμιση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Ελλάδα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 14:28

Γιώργος Τόλιας: «Η ακαδημία της Βαλένθια αποτελεί αναβάθμιση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Ελλάδα»

Συνέντευξη στον Inkefalonia 89,2

 O υπεύθυνος τον ακαδημιών της Βαλένθια στην Ελλάδα, Γιώργος Τόλιας, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για την άφιξη των ακαδημιών της Βαλένθια στην Κεφαλονιά.

Ο κ. Τόλιας αναφέρθηκε στο κομμάτι της ακαδημίας της Ισπανικής ομάδας, τόνισε πως μετά από 11 χρόνια, έλαβε τέλος μία γόνιμη συνεργασία με την ακαδημία της Arsenal και πλέον ανοίγεται μία νέα σελίδα στον τομέα των τμημάτων υποδομής στην Ελλάδα, με την έναρξη συνεργασίας με την ιστορική ισπανική ομάδα, Βαλένθια, που δουλεύει εδώ και χρόνια πρόγραμμα στο οποίο αξιοποιεί ποδοσφαιριστές της δικής της ακαδημίας.

«Ο τρόπος λειτουργίας της συγκριμένης ομάδας, ο τρόπος σκέψης και η φιλοσοφία αυτής, όσον αφορά την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της, μας κάνει να πιστέψουμε ότι πρόκειται για μία σημαντική αναβάθμιση στο κομμάτι των ακαδημιών στην Ελλάδα» ήταν τα λόγια του κ. Τόλια, ο οποίος αυτές τις μέρες απολαμβάνει λίγες μέρες ξεκούρασης στην Κεφαλονιά.

Ο κ. Τόλιας μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την δουλειά που κάνει ο υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας της Βαλένθια στην Κεφαλονιά Δημήτρης Ζησιμάτος. Όπως τόνισε ο κ. Τόλιας η επίσημη παρουσίαση των Ακαδημιών στην Κεφαλονιά θα γίνει στις αρχές του Οκτώβρη.

Στην φωτογραφία ο Γιώργος Τόλιας (αριστερά), ο Ισπανός υπέυθυνος της Βαλένθια και ο υπέυθυνος προπονητής για την Κεφαλονιά Δημήτρης Ζησιμάτος. 

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξή του

https://www.youtube.com/watch?v=_Kx5EG2OXAg