Γεράσιμος Λιγνός: «Άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 08:10

Γεράσιμος Λιγνός: «Άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!»

Ο Κεφαλονίτης παραολυμπιονίκης κολυμβητής μίλησε στο Inkefalonia για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού

 Ο Γεράσιμος Λιγνός, βρίσκεται από προχθές και επισήμως στην λίστα των κολυμβητών που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Μεξικό και αυτό από μόνο του αποτελεί άλλη μία σπουδαία επιτυχία για τον Κεφαλονίτη παραολυμπιονίκη κολυμβητή.

Ο Γεράσιμος, συνεχίζει την προετοιμασία του γι’ αυτό το σπουδαίο γεγονός, δίνει καθημερινά την μάχη του στην πισίνα, ώστε να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 6 Οκτωβρίου στο Μεξικό.

Ο Γεράσιμος Λιγνός μίλησε στο Inkefalonia.gr γι’ αυτή την νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του «Είναι άλλο ένα όνειρο για έμενα, το οποίο γίνεται πραγματικότητα!» ήταν τα λόγια του και συνεχίζει:

«Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο δυνατός γίνεται για εμένα, αλλά και για όλη την Ελλάδα και την Κεφαλονιά! Στόχος μου να ξεπεράσω και πάλι τον εαυτό μου!».

Ο Γεράσιμος δεν ξεχνάει την συμπαράσταση που έχει από όλους τους Κεφαλονίτες και κλείνοντας τονίζει: «Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας!».

Εμείς ευχόμαστε από την πλευρά μας ο,τι καλύτερο στο Γεράσιμο σε αυτή την νέα μεγάλη πρόκληση. Άλλωστε με την συνέπεια και αυταπάρνηση και δουλεύει και προπονείται, η επιτυχία είναι για μία ακόμη φορά εξασφαλισμένη.

Γιώργος Χαλαβαζής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250