Γεράσιμος Λιγνός: "Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και σε όλα τα παιδιά που έκαναν... υπομονή"

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 09:32

Γεράσιμος Λιγνός: "Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και σε όλα τα παιδιά που έκαναν... υπομονή"

Δηλώσεις του Κεφαλονίτη Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης στο Inkefalonia.gr μετά την νέα του επιτυχία στην 11η Διεθνή Συνάντηση ΑμέΑ στην Πτολεμαϊδα

Ο Γεράσιμος Λιγνός «έλαμψε» σε μία ακόμα σημαντική διοργάνωση κατακτώντας 4 χρυσά μετάλλια στην 11η Διεθνή Συνάντηση ΑμέΑ στην Πτολεμαϊδα.

Ο Κεφαλονίτης Παραολυμπιονίκης, μιλώντας στο Inkefalonia.gr, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτή την νέα πολύ σημαντική επιτυχία. 

"Πρώτα απ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο μου τον “ Φιλόξενο” Ζακύνθου, ο οποίος κάλυψε τα έξοδα του αγώνα στην Πτολεμαΐδα.

Ήταν ένας σημαντικός αγώνας για μένα καθώς έπρεπε να κάνω τουλάχιστον ένα όριο για το παγκόσμιο όπως και κατάφερα στο ύπτιο.

Είμαι ευχαριστημένος διότι κολύμπησα πολύ γρήγορα για την εποχή χωρίς ουσιαστικά καθόλου φορμάρισμα.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στην οικογένειά μου αλλά και σε όλα τα παιδιά που όλο το χειμώνα έκαναν υπομονή στην Κεφαλονιά με κλειστή την πισινά και συνεχίζουν τώρα ακάθεκτοι! Ειναι πραγματικοι ήρωες!

Επόμενος στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο OAKA 2-3 Ιουλίου εκεί ελπίζω να εξασφαλίσω επιπλέον όρια για το παγκόσμιο".

Εμείς να πούμε, ένα μεγάλο μπράβο Γεράσιμε και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τους επόμενους αγώνες σου... 

Γιώργος Χαλαβαζής