Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Arsenal S.S. – Νέο τμήμα στους Πρόννους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 14:40

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Arsenal S.S. – Νέο τμήμα στους Πρόννους

Η σχολή ποδοσφαίρου της Arsenal θα λειτουργήσει για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Κεφαλονιά, γεγονός που αποτελεί πολυτέλεια για το νησί μας.

Οι μικροί αθλητές μας θα έχουν πρόσβαση στο άρτιο προπονητικό πρόγραμμα των Arsenal Soccer School καθοδηγούμενοι από εξειδικευμένους προπονητές που προτάσσουν τον διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης, αλλά συνάμα και την στοχευμένη προπόνηση με έμφαση στη λεπτομέρεια για τη βελτίωση τόσο σε ποδοσφαιρικό, όσο και σε ψυχοκινητικό επίπεδο.

Στο Arsenal Soccer School περιμένουμε τα παιδιά με αγάπη για να διασκεδάσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς που έρχεται, αλλά και να τα αξιολογήσουμε με ειδικά τεστ τεχνικής, σωματομετρικές εξετάσεις και εργομετρική ανάλυση του κάθε αθλητή. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη του τεχνικού Διευθυντή των Σχολών κ. Λάκη Παπαϊωάννου και με τη χαμηλότερη μηνιαία συνδρομή.

Από φέτος θα λειτουργήσει νέο τμήματα στους Πρόννους με επικεφαλή τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή ποδοσφαίρου Δημοσθένη Παντελιό.

Η πρώτη συνάντηση – ενημέρωση για τους γονείς από τον κ. Παντελίο και τον υπεύθυνο των ακαδημιών της Κεφαλονιάς κ. Δημήτρη Ζησιμάτο θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στο γήπεδο Τζαννάτων.

Οι πρώτες συναντήσεις για το τμήμα του Αργοστολίου και της Λειβαθούς θα γίνει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειών, ενώ για το τμήμα του Ληξουρίου Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο 5Χ5 στο Ληξούρι

Τηλέφωνα Επικοινωνίας - Υπεύθυνοι προπονητές: Δημήτρης Ζησιμάτος 6944334690, Τζέρρυς Μεσσάρης, 6944647928 (Τμήμα Ληξουρίου), Δημοσθένης Παντελιός 69772218487 (Τμήμα Πρόννων).