Δριμεία επίθεση στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών από τον Νίκο Γαλιατσάτο: «Θέλουν να με εξοντώσουν και να πάρουν τον Βαγγέλη από την Κεφαλονιά»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 14:52

Δριμεία επίθεση στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών από τον Νίκο Γαλιατσάτο: «Θέλουν να με εξοντώσουν και να πάρουν τον Βαγγέλη από την Κεφαλονιά»

Αιχμηρός στην Συνέντευξη Τυπου που παραχώρησε 

Δριμεία επίθεση στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και ειδικά σε βάρος του τέως Προέδρου της και νυν μέλους της, Πύρρου Δήμα, εξαπέλυσε κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος και προπονητής του συλλόγου Αρσης Βαρών ΑΠΕΣΔΑΣ «Ο Κέφαλος» Νίκος Γαλιατσάτος.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

«Γράφτηκαν πολλά και είμαι εδώ για να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να ακουστεί η αλήθεια» είπε στην αρχική τοποθέτησή του ο Νίκος Γαλιατσάτος και εν συνεχεία αναφέρθηκε αναλυτικά στην συμμετοχή του Βαγγέλη Γαλιατσάτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων της Άρσης Βαρών στην Ταϊλάνδη, αλλά και στην συμμετοχή του ιδίου μαζί με τον Σάββα Καππάτο και τον Μεταξά Μεταξά, στην «Ολυμπιάδα των Βετεράνων» στο Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

DSC 0429

«Ο Βαγγέλης κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια και θα μπορούσε να φτάσει στην πρωτιά, ωστόσο είχαμε και εξωγενείς παράγοντες που δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά και τα... έβαλε με την Ελληνική Ομοσπονδία της Αρσης Βαρών λέγοντας : «Δεν δέχεται τον αντίλογο δεν δέχεται την δημοκρατία». Και συνέχισε: «Στην Ταίλάνδη, επειδή η Ομοσπονδία με έχει τιμωρήσει βρέθηκα με δικά μου έξοδα ως επισκέπτης και όχι ως προπονητής όπως θα έπρεπε. Αν και είχε προγραμματιστεί η τακτική που θα ακολουθούσαμε στον αγώνα, ο προπονητής που είχε ο Βαγγέλης από την Ομοσπονδία λειτούργησε μόνος του και με απειρία.

Μάλιστα, αντί να υπογράψει το χαρτί του Βαγγέλη για τα κιλά που θα σήκωνε, υπέγραψε το αντίστοιχο του Βούλγαρου αθλητή! Με λίγα λόγια δεν ήξερε ούτε τους κανονισμούς... Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών προσπαθεί να καρπωθεί η ίδια την επιτυχία του Βαγγέλη, ενώ έχει πληρώσει μόνο τα εισιτήρια του παιδιού . Ο Πύρρος Δήμας εδώ και 9 χρόνια που ήταν πρόεδρος γιατί τώρα για λόγους τακτικής είναι απλό μέλος, έχει κάνει το άθλημα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να αντιτίθεμαι σε αυτή την κατάπτωση. Εχω φάει από την ομοσπονδία 20 μήνες τιμωρία γιατί κάνω την τρέλα μου αφιλοκερδώς...»

DSC 0431

Ο Νικόλας Γαλιατσάτος συνεχισε λέγοντας: «Υπάρχει μόνο έχθρα και κακία από την ελληνική ομοσπονδία, Θέλουν να με εξοντώσουν. Μόνο έτσι θα τελειώσει ο πόλεμος γι αυτούς».

Όταν τον ρωτήσαμε τον λόγο που προσπαθούν κατά τα λεγόμενά του να γίνει αυτό μας απάντησε ότι : «Το κάνουν γιατί θέλουν να αποσπάσουν το Βαγγέλη Γαλιατσάτο από την Κεφαλονιά. Εγώ τον Βαγγέλη θέλω να τον φτάσω Ολυμπιονίκη. Δίνω τις γνώσεις μου αφιλοκερδώς, χωρίς να εισπράττω τίποτα».

DSC 0438

Ολη η ομάδα της Αρσης Βαρών στην Κεφαλονιά! 


Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος δήλωσε πως: «Θα μπορούσα να κάνω καλύτερο στο Παγκόσμιο, άλλωστε τα κιλά που σήκωσε ο Βούλγαρος που πήρε το χρυσό μετάλλιο, τα έχω σηκώσει στην προπόνηση». Επόμενη μεγάλη διοργάνωση για τον Βαγγέλη είναι σε διοργάνωση που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Κόσσοβο.

DSC 0437

Παρακάτω οι δύο απαντήσεις που μοίρασε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για δημοσιεύματα στον Τύπο

DSC 0441DSC 0442


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250