Επαναλειτουργεί το τμήμα ιστιοπλοϊας του ΝΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 23:01

Επαναλειτουργεί το τμήμα ιστιοπλοϊας του ΝΟΑ

Μετά από ολιγόμηνη την αναστολή λειτουργίας του

 Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Αργοστολίου βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας ότι το τμήμα ιστιοπλοΐας του συλλόγου μας, μετά από ολιγόμηνη αναστολή λειτουργίας, επαναλειτουργεί πλήρως.

Η Ιστιοπλοΐα, από αιώνες, άρρηκτα συνδεδεμένη με τους Έλληνες και κατά κύριο λόγο με τους νησιώτες, ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Κεφαλλονίτη που έχει διαπρέψει στην ναυτοσύνη. Ως άθλημα η ιστιοπλοΐα δεν χρειάζεται συστάσεις για εμάς τους Έλληνες καθώς μας έχει προσφέρει πληθώρα διακρίσεων παγκοσμίως.

Καλούμε τις νέες και τους νέους συντοπίτες μας που επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτό το υπέροχο άθλημα της θάλασσας, να μάθουν τα μυστικά του, να νοιώσουν τις συγκινήσεις που προσφέρει , και να γνωρίσουν την ευγενή άμιλλα των αγώνων, να έλθουν κοντά μας να το πραγματοποιήσουν στις άρτιες εγκαταστάσεις μας ,με το άριστο υλικό που διαθέτουμε, πάντα υπό την μέγιστη ασφάλεια που παρέχουμε στους αθλητές μας.

Τα σκάφη που διαθέτουμε είναι:

α) για τα παιδιά ηλικίας 8-12 ετών τύπου Optimist και
β) για τα παιδιά ηλικίας από 12 ετών και άνω τύπου Laser.

Για εγγραφές – πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε στις εγκαταστάσεις μας καθημερινά ώρες 11-13.00, από το τηλ. 26710-22874 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ