Συμμετοχή Α.Γ.Σ. Επτανήσων στο 4ο Διεθνές meeting Ρυθμικής Γυμναστικής "Armonia Cup"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 10:48

Συμμετοχή Α.Γ.Σ. Επτανήσων στο 4ο Διεθνές meeting Ρυθμικής Γυμναστικής "Armonia Cup"

Θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη 

 Συμμετοχή Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ στο 4ο Διεθνές meeting Ρυθμικής Γυμναστικής “ARMONIA CUP’’

Ο Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ θα συμμετάσχει στο Διεθνές meeting Ρυθμικής Γυμναστικής “ARMONIA CUP’’ που θα διεξαχθεί από 28-30 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι αθλήτριες που θα αγωνισθούν είναι οι Μαριέτα Τοπολλάι, Μαριλένα Τριάντου, Χριστίνα Κατσαμπίρη, Δέσποινα Βλαχογιαννάτου, Αγγελική Ποδηματά και Θεοφανία Τάψα.

Η αποστολή αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Θεσσαλονίκη.

Τα κορίτσια με αυτόν τον αγώνα ξεκινούν την αγωνιστική τους περίοδο, καθώς στη συνέχεια και συγκεκριμένα τον Μάιο, οι αθλήτριες θα συμμετάσχουν στην προκριματική φάση Α-Γ-Ε Περιφερειών, κατηγοριών Κορασίδων & Παγκορασίδων, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Η Μαριέτα Τοπολλάι τον Ιούνιο θα αγωνιστεί με αξιώσεις στην τελική φάση Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, ενώ τα μικρότερα κορίτσια θα αγωνιστούν τον Ιούλιο στην τελική φάση παγκορασίδων, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, εφόσον πάρουν την πρόκριση από τον αγώνα της Πάτρας. Με αξιώσεις θα αγωνιστεί και η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαριλένα Τριάντου στην κατηγορία Παγκορασίδων, που ήρθε με μεταγραφή φέτος στον σύλλογο από την Καλαμάτα.

Να ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στα κορίτσια του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ και καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250