Μοναδικός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μπανγκοκ ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος - Λάβρος ο προπονητής του (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 14:42

Μοναδικός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μπανγκοκ ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος - Λάβρος ο προπονητής του (VIDEO)

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης παραχώρησε χθες το απόγευμα ο προπονητής της τοπικής ομάδας άρσης βαρών Νίκος Γαλιατσάτος.

Του Χρήστου Λαμπράκη

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο κ. Γαλιατσάτος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος όπου εκπροσωπεί , βάλλοντας για άλλη μια φορά εναντίον της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε έγγραφο του ΝΟΑ σχετικά με την παραμονή της ομάδας εκγύμνασης άρσης βαρών στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Συνεχίζεται η προστριβή με την ομοσπονδία

Σε ανοιχτή διαμάχη βρίσκεται ο κ. Γαλιτσάτος με την ομοσπονδία Άρσης Βαρών καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, ενοχλεί ο αντιπολιτευτικός λόγος προς τους διοικούντες, οι οποίοι πηγαίνουν το άθλημα από το κακό στο χειρότερο. Αποτέλεσμα της επικριτικής του στάσης είναι να γίνεται κακός και δυσάρεστος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε , γεγονός που οδήγησε στη στέρηση φιλάθλου ιδιότητας με αιτιολογικό την δυσφήμιση του αθλήματος.

Ο πραγματικός λόγος , όπως εκτιμά , είναι το «μπλοκάρισμα» συμμετοχής του στις εκλογικές διαδικασίες.

Η σύγκρουση όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς λόγω της παρουσίας του σε αγώνες, συνοδεύοντας τους αθλητές του , στερήθηκε και για δεύτερη φορά την Φίλαθλο ιδιότητα, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η συνοδεία των αθλητών του σε επικείμενους αγώνες.

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων στην Μπανγκόκ και ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος θα συμμετέχει με ορισμένο από την ομοσπονδία προπονητή καθώς έχει απαγορευθεί η πρόσβαση στον επί χρόνια προπονητή του Νίκο Γαλιατσάτο.

DSC 0420

Βολές κατά ΝΟΑ

Πριν από τους σεισμούς του 2014, οι αθλητές του Συλλόγου προπονούνταν στο γυμναστήριο της Λακήθρας το οποίο όμως υπέστη σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα να απαιτείται η εξεύρεση άλλου χώρου , ο οποίος τελικά βρέθηκε στα υπόγεια του κολυμβητηρίου, το οποίο χρησιμοποιεί επίσης ο ΝΟΑ για τις ανάγκες άθλησης των κολυμβητών του.

Με έγγραφο του προς το Δήμο Κεφαλονιάς, καλούσε να διαπιστωθεί εάν η χρήση του χώρου από τους αθλητές της άρσης βαρών επηρεάζει (λόγω του μεγάλου μεγέθους των βαρών που αφήνονται) τη στατικότητα του κτιρίου.

Η παραπάνω ενέργεια εκ μέρους του ΝΟΑ έχει προκαλέσει την οργή του κ. Γαλιατσάτου καθώς θεωρεί ότι ο ΝΟΑ επιχειρεί να απομακρύνει την ομάδα του από το μοναδικό χώρο όπου υπάρχει σήμερα για εκγύμναση.

DSC 0405

Η ομάδα και το μέλλον…

Ο κ. Γαλιατσάτος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα αποτελούμενη από αγόρια και κορίτσια τα οποία συμμετέχουν σε αγωνιστικό επίπεδο με αξιώσεις στις διοργανώσεις.

Πρόσφατα , κατά τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα τρεις από τους αθλητές του συλλόγου (Βαγγέλης Γαλιατσάτος , Αναστασία Μεταξά και Γεράσιμος Γαλιατσάτος) κατέκτησαν την πρώτη θέση και ένας ακόμη (Παναγής Μινέτος) τη δεύτερη.

Η συμμετοχή τους θα τους εξασφαλίσει πριμοδότηση για την εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση.

Ιδιαίτερα για τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο τώρα, η συμμετοχή του στην παγκόσμια αναμέτρηση της Μπανγκοκ  αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι ο  μοναδικός Έλληνας αθλητής, για τον οποίο μάλιστα υπάρχουν και υψηλές προσδοκίες όχι μόνο για μια καλή πορεία αλλά και για κατάκτηση μεταλλείου!

Του το ευχόμαστε ολόψυχα!

  • Στο VIDEO που ακολουθεί το σύνολο της συνέντευξης Τύπου με τις δηλώσεις του Νίκου Γαλιατσάτου αλλά και του Βαγγέλη, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει αλλά και τις προσωπικές στερήσεις ώστε να επιτύχει τους στόχους του σε αθλητικό επίπεδο.

https://youtu.be/n0_6uLNo4qA

DSC 0393DSC 0399DSC 0403DSC 0412DSC 0418DSC 0424DSC 0426DSC 0429




00 inkefalonia general ad 300X250