Αλεξία Μωραϊτου: «Έχω απογοητευτεί με την κατάσταση, μέχρι που σκέφτομαι να φύγω από την Κεφαλονιά»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 19:05

Αλεξία Μωραϊτου: «Έχω απογοητευτεί με την κατάσταση, μέχρι που σκέφτομαι να φύγω από την Κεφαλονιά»

Η προπονήτρια του ΝΟΑ, μιλώντας στον Inkefalonia 89,2 κάνει έκκληση να ανοίξει και πάλι το κολυμβητήριο Αργοστολίου

Την αγανάκτησή της, για την κατάσταση που επικρατεί στο κολυμβητήριο Αργοστολίου, το οποίο εδώ και μήνες παραμένει κλειστό λόγω εργασιών, εξέφρασε η προπονήτρια και Γενική Γραμματέας του ΝΟΑ, Αλεξία Μωραϊτου, στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 “Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Η κα Μωραϊτου, τόνισε, πως «η κατάσταση στο κολυμβητήριο Αργοστολίου έχει προκαλέσει την αγανάκτηση και η ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν καθημερινά προπονητές, κολυμβητές και γονείς είναι μεγάλη. Στην αρχή μας είπαν από την ΚΕΔΗΚΕ πως το κολυμβητήριο θα ήταν κλειστό μόνο για μερικές μέρες, μετά για μερικές βδομάδες και τώρα μας πάνε από Παρασκευή σε Παρασκευή ότι θα ανοίξει, αλλά δεν έχει συμβεί αυτό».

Όσον αφορά τις επιπτώσεις από όλη αυτή την κατάσταση τόνισε, «Τα παιδιά έχουν χάσει κρίσιμους αγώνες, που θα τους οδηγούσαν σε Πανελλήνιους Αγώνες το καλοκαίρι. Έχουμε δυστυχώς χάσει πολύτιμο χρόνο και σημαντικούς αγώνες».

«Εγώ η προπονήτρια, πληρώνω προπονητή για τον Γεράσιμο Λιγνό»

Το γεγονός αυτό, έχει επιπτώσεις και στον Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Γεράσιμο Λιγνό, ο οποίος έκανε όλη την Κεφαλονιά υπερήφανη με τις εμφανίσεις του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ριο το 2016.

«Ο Γεράσιμος Λιγνός, έφυγε από το νησί 2 Ιανουαρίου γιατί ήταν κλειστό το κολυμβητήριο και πλέον ενώ έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του στην σχολή από τις 17 Φεβρουαρίου, δεν μπορεί να έρθει στην Κεφαλονιά να προπονηθεί. Πληρώνω προπονητή εγώ η προπονήτρια γιατί δεν μπορεί ο Γεράσιμος Λιγνός να έρθει να κάνει τις προπονήσεις του στην Κεφαλονιά. Τουλάχιστον όλη αυτή η ταλαιπωρία, να είναι για καλό όλων των παιδιών».

Η κα Μωραίτου έκανε και μερικές δυσάρεστες σκέψεις που ελπίζουμε να μην τις πραγματοποιήσει γιατί η προσφορά της στο νησί είναι πολύ μεγάλη: «Έχω απογοητευτεί και σκέφτομαι πολλά για το μέλλον. Μέχρι που σκέφτομαι και να φύγω από την Κεφαλονιά. Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες απογοητεύσεις» ήταν τα λόγια της.

Εμείς ευχόμαστε να λήξει αυτό το ζήτημα και να μην υπάρχει άλλη ταλαιπωρία, για τους προπονητές τους κολυμβητές και τους γονείς.

https://www.youtube.com/watch?v=N97D7Md6F_U