Με την... νίκη στο τσεπάκι του ο ΝΕΟΛ! Εκανε το 20 στα 20 και συνεχίζει!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 07:03

Με την... νίκη στο τσεπάκι του ο ΝΕΟΛ! Εκανε το 20 στα 20 και συνεχίζει!

Ούτε η Νίκη Προαστίου στέρησε τη... νίκη απο την ομάδα του Ληξουρίου 

 Οι φίλαθλοι που γέμισαν το κλειστό του Ληξουρίου, είχαν την ευκαιρία να δουν έναν εξαιρετικό αγώνα , με εναλλαγές στην πρωτοπορία, ένταση και πάθος από τις δύο ομάδες που βρήκε νικητή το ΝΕΟΛ με 76-68.

Η ομάδα μας είχε πολλές και σημαντικές απουσίες: Αντωνάτος , Αθανασόπουλος και Αραβαντινός , έλειψαν πραγματικά και περιόρισαν τις επιλογές στον προπονητή μας.

Ο αντίπαλος είχε έρθει αποφασισμένος να χτυπήσει το παιχνίδι και το έκανε πραγματικά! Ο παθιασμένος παίκτης-προπονητής Πετρόπουλος , παρέσυρε τους παίκτες του να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους και να αποδειχθούν ο πιο ισχυρός αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε φέτος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες της ΝΙΚΗΣ πίεσαν πολύ στην άμυνα, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ και η διαφορά δεν πήρε διαστάσεις χάρη σε δύο τρίποντα των Παναγή Συνοδινού και Κωνσταντόπουλου. Πάντως, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 16-20 με το κλείσιμο του δεκαλέπτου.

Η ομάδα μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, αντέδρασε παίζοντας εκπληκτική άμυνα για πέντε λεπτά, έκανε ένα σερί 12-0 , αλλά στη συνέχεια η ΝΙΚΗ ισορρόπησε και πάλι το παιχνίδι και με δύο τρίποντα προς το τέλος του δεκαλέπτου μείωσε για να φτάσουμε στο ημίχρονο με 36-35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι παίκτες μας έβγαλαν ενέργεια και πάθος , βγήκαν τα σουτ σε Παναγή Συνοδινό και Τρυφωνόπουλο (οι δύο τους έβαλαν τους 19 από τους 21 πόντους!!!) και έφεραν την ομάδα μας να προηγηθεί με 57-50.

Το τέταρτο δεκάλεπτο η ΝΙΚΗ έκανε υπερπροσπάθεια, έβαλε τρίποντα, κατόρθωσε ακόμα και να προηγηθεί (για δευτερόλεπτα!!!) με ένα πόντο, αλλά οι γνωστοί «δράστες» Παναγής Συνοδινός και Τρυφωνόπουλος βρήκαν συμπαραστάτη σε απόδοση και σκοράρισμα τον Χρήστο Συνοδινό , πήραν δύναμη από τους φιλάθλους μας που ενθάρρυναν την ομάδα και έφτασαν σε μια καθαρή νίκη με 76-68.

Οι παίκτες μας αγχωμένοι ίσως και από τις πολλές απουσίες, έπαιξαν άμυνα απέναντι σε βαριά κορμιά, είχαν πάθος και αγωνιστικότητα, αλλά οι περισσότεροι ήταν άτολμοι ή άστοχοι επιθετικά. Στον αγώνα αυτόν, τη νίκη στην ομάδα την έφερε η εκπληκτική απόδοση του Παναγή Συνοδινού , με σχεδόν ισάξιο συμπαραστάτη τον Γρηγόρη Τρυφωνόπουλο. Από κοντά και οι Χρήστος Συνοδινός (στο κρίσιμο τέταρτο δεκάλεπτο) αλλά και ο Σάκης Κωνσταντόπουλος. Σημαντική βοήθεια το βροντερό παρόν των φιλάθλων μας, τους οποίους και ευχαριστούμε!

Μετά και από τον αγώνα αυτόν και σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, η ομάδα μας πλέον πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία!

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 20-15, 21-15, 19-18 , τελικό σκορ 76-68.

ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος): Αλέξης Αραβαντινός, Παπαγιάννης 4 , Παναγής Συνοδινός 20 (4), Κλαυδιανός, Μουδήλος, Χρήστος Συνοδινός 7, Κωνσταντόπουλος 11 (3), Σκροπολίθας, Κυριακάτος, Μπελίτσης 2, Πυλαρινός 1, Τρυφωνόπουλος 26.

ΝΙΚΗ (Πετρόπουλος): Πετρόπουλος 6, Θεοδωρόπουλος 10 (2), Λιόνας 2,
Γκούτης 6, Γιαννακόπουλος 13 (2), Γεωργόπουλος 9, Κιούφης 22 (3).


Ετικέτες: