Η Εικοσιμία σκόραρε και στην... διασκέδαση! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 09:32

Η Εικοσιμία σκόραρε και στην... διασκέδαση! (εικόνες + video)

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός της πρωταθλήτριας στα Βλαχάτα

Με το κύπελλο του πρωταθλητή της σεζόν 2015-2016 να βρίσκεται σε περίοπτη θέση, στα τραπέζια, ο ΑΟ Εικοσιμίας πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ανδρομέδα» στα Βλαχάτα, τον ετήσιο χορό της.

Η πρωταθλήτρια λοιπόν, της ΕΠΣΚΙ... έβαλε χθες γκολ και εκτός γηπέδων, καθώς το κέφι βρέθηκε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και γι’ αυτό φρόντισε η ορχήστρα του Γιώργου Τσιμάρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Μιχαλάτος, ευχαρίστησε όλους όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα, η οποία το 2016 ξαναπήρε τα σκήπτρα του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, ενώ και ο επι χρόνια προπονητής της ομάδας από την Λειβαθώ, Δημήτρης Ζησιμάτος, ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν στην πρόοδο της Εικοσιμίας.

Ακολούθησε πολύς χορός από τους παίκτες και τους φίλους της ομάδας, ενώ υπήρχε και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και μεγάλο δώρο μία τηλεόραση LG προσφορά από το κατάστημα «Κωτσόβολος» Κεφαλονιάς.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Μινέτος.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο