Τα μικρά «δελφίνια» του ΝΟΚΙ εν δράσει!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012 11:11

Τα μικρά «δελφίνια» του ΝΟΚΙ εν δράσει!

Πλήθος κόσμου, παρακολούθησε χθες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, τις προσπάθειες των μικρών αθλητών του ΝΟΚΙ.Ήταν πραγματικά μία γιορτή της κολύμβησης και σίγουρα οι φίλοι του ναυταθλητισμού και όχι μόνο το ευχαριστήθηκαν βλέποντας, μικρά παιδάκια να κολυμπούν με άνεση και να είναι απόλυτα εξοικειωμένα στο νερό. Κείμενο – φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Στους ετήσιους θερινούς κολυμβητικούς αγώνες του ΝΟΚΙ συμμετείχαν 250 παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 15 ετών.

Στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου, εκτός από τους πολλούς γονείς, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Αλέξανδρος Παρίσης, συνοδευόμενος από τον συνονόματο εγγονό του Αλέξανδρο, ο αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης. Υπεύθυνος προπονητής των αγώνων ήταν ο Λεωνίδας Παπαδάτος, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές του Ομίλου, κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο θέαμα και αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό.


Μετά το τέλος των αγωνισμάτων, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες απονεμήθηκαν μετάλλια, επιβραβεύοντας τη σπουδαία προσπάθειά τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τους αγώνες

https://www.youtube.com/watch?v=3J1SwFGffG8
https://www.youtube.com/watch?v=4bkIu3SZ6bM
https://www.youtube.com/watch?v=GEZyqSex4zo
https://www.youtube.com/watch?v=k5AgXd7mF6E

{phocagallery view=category|categoryid=154|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250