Οι μικροί ποδοσφαιριστές απο την Κεφαλονιά έστειλαν, μήνυμα αγάπης, προσφοράς και μαζί... “Όραμα Ελπίδας" (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 15:03

Οι μικροί ποδοσφαιριστές απο την Κεφαλονιά έστειλαν, μήνυμα αγάπης, προσφοράς και μαζί... “Όραμα Ελπίδας" (εικόνες + video)

Οι μικροί ποδοσφαιριστές απο την Κεφαλονιά έστειλαν, μήνυμα αγάπης, προσφοράς και μαζί... “Όραμα Ελπίδας»!

Συμμετείχαν έτσι με τον τρόπο τους στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Τουρνουά που διοργάνωσαν οι ακαδημίες της Arsenal Κεφαλονιάς και ο Α.Ο. Εικοσιμίας, στις Κεραμειές.

Το «Όραμα Ελπίδας» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012.

Αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Ως εκ τούτου τα χρήματα που μαζεύτηκαν από την σημερινή εκδήλωση θα πάνε για καλό σκοπό, όπως επίσης και τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα αγαθά που θα πάνε στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Κεφαλληνίας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν και οι ακαδημίες του Πυλαριακού, ενώ το παρών έδωσαν ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής, αλλά και ο Βαγγέλης Μαζαράκης.  Φυσικά εκεί ο πρόεδρος της Εικοσιμίας Θανάσης Μιχαλάτος.

Τα παιδιά έπαιξαν μπάλα και έδειξαν να το χαίρονται δεόντως!

Μπράβο σε όλους γι’ αυτή την όμορφη αθλητική εκδήλωση για καλό σκοπό...

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω δηλώσεις του υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών της Arsenal στην Κεφαλονιά Δημήτρη Ζησιμάτου


Ετικέτες: