ΚΟΑ: Τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Kefalonia Open Βετεράνων

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012 02:25

ΚΟΑ: Τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Kefalonia Open Βετεράνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο πρωτάθλημα KEFALONIA OPEN ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ την Κυριακή 5 Αύγουστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αργοστολίου όπου φέτος ήταν και βαθμολογούμενο.Μεγάλη υπήρξε η συμμέτοχη των αθλητών από όλη την Ελλάδα και φυσικά από τα αθλούμενα μελή του συλλόγου μας.


Οι επιτυχίες των αθλητών ανά κατηγορία είναι :

Στο μονό γυναικών στην πρώτη κατηγορία η Αντωνατου Θάλεια πηρέ την πρώτη θέση ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε η Κωνσταντατου Νανα.

Στην δεύτερη κατηγορία μονού πρώτη βγήκε η Γιούλη Λένα, δεύτερη θέση η Αρχανιώτη Άννα και τρίτη η Ανδρεολα Ελενη.

Στο διπλό γυναικών την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Ανδρεολα Ελένη και η Αντωνατου Θαλεια ,ενώ την δεύτερη θέση οι Αρχανιωτη Άννα με την Γιούτα Σιδερα.

Στο μονό ανδρών 35+ πρώτος βγήκε ο Θεοδωρου Κωνσταντίνος και δεύτερος ο Αντωνατος Κωστής .

Στην κατηγορία 45+ πρώτος βγήκε ο Λειβαδίτης Παντελής και δεύτερος ο Μοντεσαντος Νίκος.
Στην κατηγορία 55+ μονό ανδρών την πρώτη θέση πηρέ ο Κακατσος Δημήτρης από Αθήνα ενώ την δεύτερη θέση ο Φωτιάδης Φωκιών από την Αθήνα .

Στην μεγάλη κατηγορία των ανδρών την πρώτη θέση ανδρών κατέκτησε ο Γιαννόπουλος Δημήτρης και την δεύτερη θέση ο Γρατσιας Στέλιος από την Αθήνα .

Στο διπλών Ανδρών στην πρώτη κατηγορία πρώτοι βγήκαν οι Μοντεσαντος Νίκος και Καραγεωργιαδης Χρήστο στην δεύτερη θέση ο Καππατος Διονύσης και Νεσσα Ζαριτς την τρίτη θέση Μαγουλας Σπύρος με Αντωνατο Κωστή και ο Μπαλαμπανιδης Χριστόφορος με τον Θεόδωρου Κωνσταντίνο ενώ
στο διπλών Ανδρών στην μεγαλύτερη κατηγορία την πρώτη θέση πήραν οι Κουρμουλακης Μανός και Κουρουκλης Ευθύμιος

Στο διπλό μεικτό στη πρώτη κατηγορία την πρώτη θέση πήραν ο
Μοντεσαντος Νίκος με την Αντωνατου Θάλεια και την δεύτερη θέση ο Χριστόπουλος Ντίνος με την Τριανταφυλλιδού Εύα ενώ
την Τρίτη θέση κατέκτησαν ο Καππατος Διονύσης με την Ζαμπελη Ελένη.

Στην δεύτερη κατηγορία μεικτού την πρώτη θέση πήραν ο Κακατσος Δημήτρης με την Αρχανωτη Άννα
Την δεύτερη θέση ο Φωτιάδης Φωκιών με την Κωνσταντινιδου Γιούλη και την τρίτη θέση ο Μιζικακης Γιάννης με την Μιζικακη Σοφία και ο Βλαχος Δημητρης με την Ορφανιδου Εντιθ.

Το Σάββατο το βράδυ ο όμιλος πραγματοποίησε δείπνο το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτατου και ο αντιπεριφειαρχης Σωτήρης Κουρης.
Το Δ.Σ ευχαριστεί τους χορηγούς: Τζουγαννάτο Μάκη (θέρμανση και κλιματισμός), Βινιέρη Γίωργο( Real estate), Λουκάτο Βασίλη (φωτογραφείο) Σκλαβουνάκη Διονύση ( Captain's) και Σκιαδαρέση Κώστα (Chocolatata) καθώς και τις ακτοπλοϊκές γραμμές Stritzis Lines και Ionian Ferries, την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. για την διάθεση των γηπέδων και τους επιδιατητές των αγώνων Χριστόπουλο Ντίνο και Μεσοροπιάν Άρια για την άρτια διεκπεραίωση του πρωταθλήματος. Τέλος ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στη πραγματοποίηση του πρωταθλήματος και συγχαίρει όλους τους διακριθέντες.