Τραγωδία με πρώην παίκτη του ΝΒΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 11:01

Τραγωδία με πρώην παίκτη του ΝΒΑ

Ο Dan Roundfield, παλιός άσος των Hawks και τρεις φορές All Star, πνίγηκε στην Καραϊβική ενώ προσπαθούσε να σώσει τη σύζυγό του.

Τραγικό θάνατο είχε ο Dan Roundfield, παλιός παίκτης του NBA, ο οποίος πνίγηκε στην Καραϊβική, προσπαθώντας να σώσει τη σύζυγό του. Ο παλιός σέντερ των Hawks και η σύζυγός του κολυμπούσαν σε έναν προστατευόμενο ύφαλο στην Aruba, ένα μικρό νησί της Καραϊβικής, όταν η Bernie άρχισε να παρασύρεται από τα αγριεμένα νερά.

Ο Roundfield επιχείρησε να τη διασώσει και τα κατάφερε, στην προσπάθειά του όμως παγιδεύτηκε ο ίδιος, με κόστος τη ζωή του... Το πτώμα του βρέθηκε περίπου μιάμιση ώρα αργότερα, παγιδευμένο σε βράχια... "Είναι πραγματική τραγωδία. Πνίγηκε ενώ έσωζε τη γυναίκα του" σχολίασε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Jakob Larmonie.

Ο Roundfield δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, ωστόσο έπαιξε στο ΝΒΑ επί 11 χρόνια (από το 1976 έως το 1987), φορώντας τη φανέλα των Pacers, των Hawks, των Nuggets και των Bullets. Συμμετείχε σε τρία All Star Games (1980, 1981 και 1982) και ολοκλήρωσε την καριέρα του στο ΝΒΑ με 15,2 πόντους, 9,7 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 1,5 τάπα κατά μέσο όρο σε 746 αγώνες. Ηταν 59 ετών...

Πηγή: nba.sport24.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ