ΑΣΚ... υψηλού επιπέδου! Ματς διαφήμιση του μπάσκετ στο Αργοστόλι, αλλά ήττα από τον Προμηθέα στις λεπτομέρειες

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 10:12

ΑΣΚ... υψηλού επιπέδου! Ματς διαφήμιση του μπάσκετ στο Αργοστόλι, αλλά ήττα από τον Προμηθέα στις λεπτομέρειες

 Σε ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ και για γερά νεύρα στο Αργοστόλι, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, πάλεψε αλλά λύγισε στα τελευταία δευτερόλεπτα από τον Προμηθέα Πατρών 2014, γνωρίζοντας την ήττα με 65-62.

Ο ΑΣΚ, παρουσίασε ένα πολύ υψηλού επιπέδου πρόσωπο, έχοντας τον Κώστα Ακτύπη σε σπουδαία μέρα 25 πόντοι και πάνω από 20 ριμπάουντ, και συμπαραστάτη τον Νικόλα Βαλλιανάτο (19π.), ωστόσο αντιμετώπισε μία πολύ δυνατή και ταλαντούχα ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας Πατρών (με εφήβους που αγωνίζονται στην Εθνική Ομάδα).

Καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα στις λεπτομέρειες, με τους φιλοξενούμενους να είναι εύστοχοι στις βολές που κλήθηκαν να εκτελέσουν και με τους διαιτητές να δίνουν κάποια σφυρίγματα στην πλευρά του Προμηθέα.

Αρκετός κόσμος στο κλειστό – Το «παρών» και ο Δήμαρχος

Αρκετός κόσμος σήμερα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», τίμησε με την παρουσία του τον ΑΣΚ και απόλαυσε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και απόλαυσε.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Ηταν μόλις η δεύτερη ήττα του ΑΣΚ σε έξι αγώνες, πράγμα που σημαίνει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΕΛ ΑΝΥ – ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-22, 31-32, 45-45, 62-65
Α.Σ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Βλασσόπουλος , Πέτρου , Λιάκος , Θεοδωράτος 7 (1), Μπαχός 9, Γεμενετζής , Ακτύπης 25 (1) (20+ ριμπάουντ) , Καραπέτσας 2, Βαλλιανάτος 19.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014: Αναστασόπουλος , Τσιακμάς 15 (5) , Κουμουνδούρος 6 (2) , Κυριλλής 12, Κατσουλάκος 1, Καραϊσκος, ,Μαντζούκας, Σαμδραμάνης 16 (1) , Γκάτζιος 9 , Μπαρδάκας 6.


Ετικέτες: