Εξαφανίστηκαν επτά Καμερουνέζοι αθλητές από το Ολυμπιακό χωριό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 17:39

Εξαφανίστηκαν επτά Καμερουνέζοι αθλητές από το Ολυμπιακό χωριό

Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί μία φήμη στο Λονδίνο, η οποία ήθελε αθλητές να έχουν εξαφανιστεί από το Ολυμπιακό χωριό. Όμως πλέον η φήμη αυτή αποδείχθηκε πέρα για πέρα πραγματικό γεγονός, με τον επικεφαλής της αποστολής να επιβεβαιώνει την είδηση.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός αθλητισμού και εκπαίδευσης του Καμερούν και επικεφαλής της αποστολής Νταβίντ Ογιόνγκ ανέφερε: «Αυτό που ξεκίνησε ως φήμη, πλέον έχει εξελιχθεί σε πραγματικότητα. Επτά Καμερουνέζοι αθλητές που βρίσκονταν στο Ολυμπιακό χωριό έχουν εξαφανιστεί.

Πρόκειται για την αναπληρωματική τερματοφύλακα της ομάδας ποδοσφαίρου Ντρουσίλε Νγκάγκο, η οποία ήταν η πρώτη που εξαφανίστηκε. Λίγες ημέρες αργότερα ήταν η σειρά του κολυμβητή Πολ Εκάνε Εντίνγκε και την Κυριακή (5/8) ακολούθησαν οι εξαφανίσεις πέντε αθλητών από την ομάδα του μποξ. Πρόκειται για τους Τόμας Εσόμπα, Κριστιάν Τζονφάκ Ατζουφάκ, Άμπνον Μεχόλι και Μπλέις Γέμπου.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή γνωστοποίησε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις εξαφανίσεις των αθλητών κι ενώ εικάζεται ότι οι λόγοι της εξαφάνισης των αθλητών έχουν να κάνουν με αναζήτηση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης από τους ίδιους σε χώρες της Ευρώπης.

Πηγή: sentragoal.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250