ΝΟΑ: Τα τμήματα ενηλίκων τα οποία λειτουργούν στον όμιλο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 13:57

ΝΟΑ: Τα τμήματα ενηλίκων τα οποία λειτουργούν στον όμιλο


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου ανακοινώνει τα ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ  τα οποία λειτουργούν στον όμιλό μας :

1. Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας , μετά την επιτυχία της Α’ Σχολής , ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2ο τμήμα για τη γνώση των ανέμων, της θάλασσας,  των πανιών με ιστιοπλοϊκό σκάφος για την πρακτική άσκηση και με θεωρητικά μαθήματα.    

2. Λειτουργούμε ΤΜΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ  (Παλαιών αθλητών κολύμβησης)  που  ανταποκρίνεται σε ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν τα στυλ της κολύμβησης και σε βετεράνους αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.

3. Λειτουργούμε ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ για ενήλικες που τους αρέσει το τεχνικό άθλημα της κωπηλασίας.

Επίσης το τμήμα ιστιοπλοΐας  κατηγορίας optimistλειτουργεί  για παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω με τα σκάφη Optimist.

Για πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνείτε με τη  Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου  καθημερινά (Δευτέρα- Παρασκευή) 10:00 π.μ. – 13:00μ.μ.  στο τηλέφωνο : 26710 22874, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και στη Διεύθυνση : Παραλία Αργοστολίου – έναντι εστιατ. Αμπελάκι.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 




00 inkefalonia general ad 300X250