"Λύγισαν" στο τέλος οι παίδες του ΑΣΚ (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 18:28

"Λύγισαν" στο τέλος οι παίδες του ΑΣΚ (εικόνες)

Οι παίδες του ΑΣΚ πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις στο Αργοστόλι, εντούτοις λύγισαν στα τελευταία δευτερόλεπτα και ηττήθηκαν από τον Αιγέα με 48-44.

Βέβαια, καμία βαθμολογική σημασία είχε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, καθώς οι πιτσιρικάδες του Πάνου Ματιάτου, είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην β΄φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Μίλτο Κουράκο να οδηγεί επιθετικά τον ΑΣΚ και να δίνει λύσει όπου χρειάστηκε. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι οι νεαροί αθλητές του ΑΣΚ παίζουν με μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους και την επόμενη σεζόν , έχοντας και παιχνίδια στα πόδια τους θα εμφανιστούν ακόμα πιο δυνατοί.

Το εισιτήριο για την β’ φάση το κέρδισαν με το «σπαθί» τους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Πάνο Ματιάτο και τους παίκτες. Πλέον θα έχουν και άλλα παιχνίδια να δώσουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, συνεχίζοντας έτσι να μαζεύουν χρήσιμες εμπειρίες .

Διαιτητές: Γεράνιος – Λαμπρόπουλος
Δεκέλεπτα: 14-14, 23-24, 34 -32, 44-48
ΑΣΚ (Πάνος Ματιάτος): Ρουχωτάς 6, Κουράκος 14 (2), Αναγνωστάκης, Δημάτος, Μανίκας 5, Λιτσάι , Καββαδίας 2, Γκαβός 9, Βαλλιανάτος , Μπαλτσαβιάς 3 (1), Χριστοφοράτος 3, Αλεξανδράτος 2.


Ετικέτες: