Χάρμα οφθαλμών! Σπουδαία νίκη για τους εφήβους του ΑΣΚ στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 11:09

Χάρμα οφθαλμών! Σπουδαία νίκη για τους εφήβους του ΑΣΚ στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής!

Σπουδαία νίκη γοήτρου - καθώς η εφηβική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά έχει ήδη προκριθεί στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η - απέναντι στην αήττητη έως σήμερα ομάδα της Παναχαϊκής με 56-55, κατάφεραν οι παίκτες του Μανώλη Δούλια, σε έναν αγώνα που αποτέλεσε διαφήμιση του μπάσκετ.

Μία νίκη που αποκτά ιδιαίτερη αξία για τον τρόπο που έχει επιτευχθεί, καθώς οι τραυματισμοί των παικτών της Κεφαλονιάς είχε σαν αποτέλεσμα η αποστολή στην Πάτρα να αριθμεί μόνο επτά αθλητές.

Συγκεκριμένα Γιάννης Μουίκης, Θεοδωράτος, Ζαπάντης, Παυλάτος και Τζωρτζάτος αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού και δεν ακολούθησαν την αποστολή.

Αντιμέτωπη με μια πλήρης ομάδα (η οποία στην τελευταία αναμέτρηση στην Κεφαλονιά με τον τοπικό Κεφαλληνιακό 2013 προτίμησε να ξεκουράσει τους βασικούς της παίκτες), τα παιδιά του ΑΣΚ απέδειξαν ποια είναι η καλύτερη ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου πάνω από ιστορικές ομάδες όπως ο Έσπερος και η Παναχαϊκή.

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό από την αρχή έως το τέλος. Όλα κρίθηκαν στα τελευταία 15'' όπου η ομάδα της Κεφαλονιάς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4 πόντους.

Τρίποντο του Γιαννάτου στα 10'΄και 2ποντο με την λήξη του ίδιου παίκτη που αγωνιζόταν με διάστρεμμα, οδήγησε στο τελικό 55-56.

Δεκάλεπτα : 12-10, 28-30 (ημίχρονο), 37-36, 55-56
ΑΣΚ (Μανώλης Δούλιας): Γιαννάτος 16 (2), Διακρούσης, Ντεραι 9, Χατζής 5 (1), Παγουλάτος 14 (2), Βαλλιανάτος, Τραυλός 12.

Την αποστολή συνόδευσε ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος.

Η εφηβική ομάδα του ΑΣΚ θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, με την αναμέτρηση στο Αργοστόλι κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του Κεφαλληνιακού 2013, το Σάββατο 12/11 στις 8.30 το βράδυ.

Αυτή την επιτυχία ο ΑΣΚ, αναμένεται να την γιορτάσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Κεφαλληνιακό 2013  το ερχόμενο Σάββατο, καθώς ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου Θανάσης Μουίκης έχει προγραμματίσει οικογενειακό δείπνο.

ask efiviko - Panaxaiki 1ask efiviko - Panaxaiki 2ask efiviko - Panaxaiki 3


Ετικέτες: