Αργ. Καμπούρης: «Το μπάσκετ ταιριάζει στο DNA του Ελληνα» - Απόψε ο φιλανθρωπικός αγώνας των παλαιμάχων Ολυμπιακού – Κεφαλληνιακού (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 14:27

Αργ. Καμπούρης: «Το μπάσκετ ταιριάζει στο DNA του Ελληνα» - Απόψε ο φιλανθρωπικός αγώνας των παλαιμάχων Ολυμπιακού – Κεφαλληνιακού (εικόνες)

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στο “Antico Café” στο Λιθόστρωτο στο Αργοστόλι, για τον φιλανθρωπικό Αγώνα που θα γίνει απόψε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» ανάμεσα στους Παλαιμάχους του Ολυμπιακού και του Κεφαλληνιακού.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ., και γίνεται για καλό σκοπό, καθώς δεν έχει εισιτήριο, ωστόσο όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει στο γήπεδο σακούλες με τρόφιμα, ρούχα ή άλλα προϊόντα για το φιλόπτωχο ταμείο της Μητρόπολης.

Μάλιστα, θα δημοπρατηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη, υπογεγραμμένη, με αρχική τιμή εκκίνησης τα 20 ευρώ.
Από την συνέντευξη Τύπου, ξεχώρισε φυσικά η παρουσία του Αργύρη Καμπούρη, του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού, και ήρωα της Εθνικής Ομάδας του 1987 όταν με δύο δικές του βολές στο φινάλε της δεύτερης παράτασης, η Ελλάδα κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ!

«Το μπάσκετ ταιριάζει στο DNA του Ελληνα. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ ώστε να αναπτύξουμε το άθλημα στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς » ήταν τα λόγια του «τίμιου γίγαντα» Αργύρη Καμπούρη, ο οποίος έκανε και μια αναδρομή σε εκείνα τα συγκλονιστικά δευτερόλεπτα που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού. "Τότε βάλαμε τις βάσεις για να έρθουν οι επιτυχίες στο μπάσκετ και μαζί βάλαμε πολλά παιδιά μέσα στο γήπεδο!" ήταν τα λόγια του  Αργύρη Καμπούρη. 

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γιαννόπουλος, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν εκτός από τον Αργύρη Καμπούρη, ο Σάκης Δέλλιος, του coachbasketball.gr, εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού Γιάννης Παραγιός, ο πρόεδρος του Κεφαλληνιακού Αντώνης Κουταβάς, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα και εκπρόσωπος της Μητρόπολης στην εκδήλωση π. Ιωάννης Μεσολωράς, η υπέυθυνη του Φιλόπτωχου ταμείου της Μητρόπολης Ελένη Γρεκούση, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Μόλις ολοκληθηκε η εκδήλωση, τόσο ο Αργύρης Καμπούρης, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, προσέλκυσαν το έντονο ενδιαφέρων όσων παρακολουθούσαν την συνέντευξη Τύπου και γρήγορα σπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Την Συνέντευξη Τύπου παρακολούθησε και ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Σαμούρης, ο οποίος μάλιστα ήταν μαζί φαντάρος με τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού Δημήτρη Σαμπάνη και ως εκ τούτου οι δυό τους είχαν πολλά να πουν.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού που θα δώσουν το παρών στην αποψινή φιλανθρωπική αναμέτρηση στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» είναι οι εξής.

Αργύρης Καμπούρης, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, Βασίλης Ντάκουλας, Θανάσης Κρεμπούνης, Δημήτρης Σαμπάνης, Γιαννόπουλος, Γιάννης Κουκής. 

Παρακάτω εικόνες

DSC 0067DSC 0068DSC 0070DSC 0071DSC 0074DSC 0076DSC 0077DSC 0078DSC 0083DSC 0086DSC 0088DSC 0090DSC 0093DSC 0094DSC 0099DSC 0100DSC 0103DSC 0106DSC 0108DSC 0109DSC 0111

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250