Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς εύχονται καλή επιτυχία στον Γεράσιμο Πυλαρινό!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 11:14

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς εύχονται καλή επιτυχία στον Γεράσιμο Πυλαρινό!

Στο αποκορύφωμα των πιο σπουδαίων αθλητικών συναντήσεων του πλανήτη, η προσοχή όλων μας συγκεντρώνεται δικαιολογημένα στον δικό μας άνθρωπο: Τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Λονδίνο, ο Κεφαλονίτης Γεράσιμος Πυλαρινός, δις Παραολυμπιονίκης, διεκδικεί για μια ακόμα φορά το πολυπόθητο μετάλλιο στο ατομικό Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, αυτή τη φορά στο Ρίο της Βραζιλίας.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 ώρα Ελλάδος, στο ατομικό και στις 15 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 ώρα Ελλάδος στο ομαδικό ανυπομονούμε να δούμε να ανταμείβονται οι μακροχρόνιες προσπάθειές του, ο πραγματικός αγώνας που δίνει καθημερινά με πάθος, πείσμα, αξιοπρέπεια και αυτοθυσία, διδάσκοντάς μας όλους, και ειδικά τη νέα γενιά, τις πραγματικές αξίες της ζωής και το πιο χρήσιμο «οπλοστάσιο» ενός ανθρώπου που θέλει να κάνει κάτι σημαντικό στη ζωή του.

Είναι ήδη πηγή έμπνευσης και περηφάνιας για όλους μας, και ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να ανέβει στο υψηλότερο βάθρο. Γιατί του αξίζει! Τα Ιχθυοτρφεία Κεφαλονιάς εύχονται καλή επιτυχία Γεράσιμε, καλή επιτυχία και στον έτερο Κεφαλλονίτη αθλητή Γεράσιμο Λιγνό και σε όλη την Ελληνική αποστολή.

kefish logo