Θλιβερή συρρίκνωση! Τέλος και η ΑΕΚ απ’ το τοπικό μας πρωτάθλημα - Δήλωση με νόημα Σάββα Ζαμπαύτη!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 20:22

Θλιβερή συρρίκνωση! Τέλος και η ΑΕΚ απ’ το τοπικό μας πρωτάθλημα - Δήλωση με νόημα Σάββα Ζαμπαύτη!

Τέλος και η ΑΕΚ απ’ το τοπικό μας πρωτάθλημα.

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του συλλόγου του Αργοστολίου, η ομάδα δεν θα κατέβει την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ.

Μια απόφαση που προκαλεί θλίψη, αν αναλογιστεί κανείς ότι άλλη μία μεγάλη ομάδα της Κεφαλονιάς, παύει τις δραστηριότητές της, όπως κάτι ανάλογο έγινε τα τελευταία χρόνια με το ΑΟΚΙ, Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, την Λειβαθώ! Το πρωτάθλημα της ΕΠΣΚΙ συρρικνώνεται.

Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησε στο τοπικό μας πρωτάθλημα, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο ΕΠΣΚΙ.

Κρίμα, που οι δύσκολοι καιροί δεν αφήνουν μια καλή προσπάθεια να συνεχιστεί.

Δήλωση με νόημα σε μέσο κοινωνικής δυκτίωσης, από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας , Σάββα Ζαμπαύτη για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η ΑΕΚ.

"Συγχαρητήρια στους αρμόδιους αλλά και στους... αναρμόδιους που ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο και το αθλητισμό γενικότερα. Ας απολαύσουμε φέτος ένα πρωτάθλημα παρωδία με τα 3,5 (τρισήμιση) διαθέσιμα γήπεδα σε όλο το νησί για 16 ομάδες σε Α' & Β' κατηγορία.

Μόνος σκοπός αυτών να πολεμάνε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς και να τους ωθούν εκτός αυτού διότι... δυσφημούν το άθλημα!

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα".

Γιώργος Χαλαβαζής 

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250