Το όνειρο των Σαμικών και ολόκληρης της περιοχής πήρε "σάρκα και οστά"! Εφτασε ο νέος χλοοτάπητας στον Καραβόμυλο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 20:36

Το όνειρο των Σαμικών και ολόκληρης της περιοχής πήρε "σάρκα και οστά"! Εφτασε ο νέος χλοοτάπητας στον Καραβόμυλο

 
Eφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Α.Ο. Σάμης, τις υπόλοιπες ομάδες και τη νεολαία της περιοχής, αφού σήμερα στο γήπεδο του Καραβομύλου, ήρθαν οι νταλίκες με τον συνθετικό χλοοτάπητα και τα υλικά για την τοποθέτηση του.
 
Πραγματικά... «η 9 Αυγούστου ιστορική μέρα για τον Α.Ο. ΣΑΜΗΣ ΚΑΙΡΟΣ να αποκτήσουν όλα τα παιδιά αυτό που έχουν στερηθεί τόσα χρόνια», όπως αναφέρει ο εκ των προπονητών της ομάδας, Βαγγέλης Μιχαλάτος στην προσωπική του σελίδα στο f/b!
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν να πάρει «σάρκα και οστά» αυτό το μεγάλο όνειρο των παιδιών της περιοχής και ελπίζουμε οι ίδιοι άνθρωποι επιτέλους αν δρομολογήσουν και την κατασκευή ή συντήρηση των υπολοίπων γηπέδων της Κεφαλονιάς μιας και η νεολαία το έχει ανάγκη.
 
Δηλώσεις στο sportsthea για το ευχάριστο αυτό γεγονός έκανε ο ποδοσφαιριστής της Σάμης Παντελής Περιβολάρης:
«Αυτό που εγώ θέλω να πω είναι ότι αισθανόμαστε βλέποντας τον τάπητα "σπίτι μας" απεριόριστη χαρά, συγκίνηση και ανυπομονησία για το τελικό αποτέλεσμα.
Ζούμε για την στιγμή που θα πατήσουμε μέσα και για το πρώτο επίσημο ματς. Όλα τα όνειρα που κάναμε πλέον παίρνουν σάρκα και οστά και μας δίνει τεράστια δύναμη, ώστε να προσπαθούμε να κρατάμε ζωντανή αυτή την ομάδα και να προσφέρουμε στον αθλητισμό της περιοχής, αλλά και του νησιού γενικότερα!!!
 
Η όρεξη για άθληση πλέον στην περιοχή είναι τεράστια και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να μας οδηγήσει».
(Φώτο)
 
Πηγή: sportsthea.blogspot.gr 
 











00 inkefalonia general ad 300X250