Έτρεξαν και το χάρηκαν, μικροί και μεγάλοι! Με επιτυχία ο 6ος Λασκαράτειος Αγώνας Δρόμου στο Ληξούρι (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 00:20

Έτρεξαν και το χάρηκαν, μικροί και μεγάλοι! Με επιτυχία ο 6ος Λασκαράτειος Αγώνας Δρόμου στο Ληξούρι (εικόνες + video)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Λασκαράτειος Αγώνας Δρόμου στο Ληξούρι και δεν το λέμε μόνο εμείς, το λένε οι αριθμοί και οι... συμμετέχοντες .

Συνολικά 115 δρομείς που έτρεξαν τα 7,3 χιλιόμετρα της διαδρομής, συν 75 μικρούς που έτρεξαν από 50 έως 300 μέτρα.

Συν η παρουσία του 72χρονου Θεόφραστου Δελακά, που έτρεξε και τερμάτισε σαν έφηβος! Βραβεύτηκε για την συμμετοχή του ως ο μεγαλύτερος αθλητής του αγώνα, όπως επίσης βραβεύτηκε και η Χαρά Πεφάνη, ως μικρότερη αθλήτρια του αγώνα.

Την παρουσίαση του αγώνα έκανε ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης, ενώ βραβεύσεις έκαναν ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, Διονύσης Αραβαντινός, ο πρώην πρύτανης του Ε.Μ.Π. κ. Νίκος Μαρκάτος, οι Εθελοντές Σαμαρείτες που για μία ακόμα φορά έδωσαν το παρών σε αγώνα δρόμου, η πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Βάνια Σαμόλη και άλλοι.

Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε η διακεκριμένη αθλήτρια και προπονήτρια της τεχνικής κολύμβησης Νατάσσα Τσίκλη, για την προσφορά της στον αθλητισμό (την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε η μητέρα της Μαριάνθη).

Ηταν κατά γενική ομολογία ένας απολύτως επιτυχημένος αγώνας δρόμου. Ο 6ος στο Ληξούρι με το όνομα Λασκαρτάτειος, τιμώντας έτσι τον σπουδαίο Ληξουριώτη ποιητή και πεζογράφο Ανδρέα Λασκαράτο

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο από τον αγώνα

 

Ο 72χρονος ακούραστος δρομέας Θεόφραστος Δελακάς 

Παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες