Μια ανάσα από τους παραολυμπιακούς του Ρίο βρέθηκε ο Λιγνός

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 11:29

Μια ανάσα από τους παραολυμπιακούς του Ρίο βρέθηκε ο Λιγνός

Μια ανάσα για τη συμμετοχή στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο βρέθηκε ο αθλητής της κολύμβησης με καταγωγή από την Κεφαλονιά Γεράσιμος Λιγνός.

Στο συγκεκριμένο άθλημα, βάσει του κανονισμού, μπορούν να συμμετάσχουν συνολικά 14 αθλητές, εκ των οποίων 11 άνδρες και 3 γυναίκες.

Σύμφωνα με τις επιδόσεις, ο Λιγνός βρίσκονταν στην κατηγορία του στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ενώ ο τελευταίος αθλητής που βρίσκεται εντός των συμμετοχών βρίσκονταν στη 10η θέση.

Συνεπώς ο αθλητής για κάποια εκατοστά του δευτερολέπτου θα βρίσκεται εκτός των αγώνων , όμως είναι ο πρώτος αναπληρωματικός σε περίπτωση που κάποιους εκ των άλλων αθλητών δεν συμμετάσχει.

Σε κάθε περίπτωση η πορεία του Λιγνού που τον έφερε μια ανάσα πριν τους παραολυμπιακούς μόνο ως σπουδαία μπορεί να χαρακτηρισθεί και κάνει περήφανη ολόκληρη την Κεφαλονιά.

Φυσικά οι προσπάθειες δεν σταματούν εδώ και το μέλλον με συστηματική προπόνηση προδιαγράφεται λαμπρό.

Η ανάρητηση του Γεράσιμου στο Facebook

"Kαλη επιτυχια σε ολα τα παιδια θα τους στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια απο την Eλλαδα..κουραστηκα πολυ και δουλεψα ακομα περισσοτερο..ηρθε η ωρα να ξεκουραστω μετα απο 2 χρονια συνεχομενων προπονησεων..ραντεβου την νεα χρονια πιο δυνατος ,πιο υγιης! Σας ευχαριστω ολους..!"

Χρήστος Λαμπράκης




00 inkefalonia general ad 300X250