Κώστας και Γιώργος Βαρτελάτος: «Δεν μπορούμε να παίξουμε με την ιστορία μας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 10:20

Κώστας και Γιώργος Βαρτελάτος: «Δεν μπορούμε να παίξουμε με την ιστορία μας»

Η είδηση ότι η ΕΠΟ θα αυξήσει τις ομάδες στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνική και ως εκ τούτου θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και τα Διλινάτα που συμμετείχαν ως πρωταθλητές Κεφαλονιάς στα μπαράζ ανόδου, είναι σίγουρο ότι αιφνιδίασε. Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή


Και επειδή στα Διλινάτα, έχουν μάθει να... μετρούν τα βήματά τους και να μην μετεωρίζονται, είναι άκρως προσεκτικοί σχετικά με το τι θα πράξουν και αν η ομάδα θα κατεβεί τελικά στο περιφερειακό ή θα παραμείνει στο τοπικό πρωτάθλημα για το οποίο έχει κάνει και τα πλάνα της.


Εμείς μιλήσαμε με τους αδελφούς Βαρτελάτους, τον Γιώργο και το Κώστα που κινούν τα νήματα στην ομάδα, οι οποίοι μας εξήγησαν τις δυσκολίες που παρουσιάζει αυτή η νέα πρόταση.
«Θα περιμένουμε να δούμε και την προκήρυξη»


«Αυτές είναι αποφάσεις είναι της στιγμής από την ΕΠΟ» δηλώνει στο inkefalonia.gr o γενικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Κώστας Βαρτελάτος και συνεχίζει: « Σίγουρα μας αιφνιδίασε αυτή η απόφαση. Είμαστε όλο το καλοκαίρι σε απραξία και σου λένε ξαφνικά ότι πας στη Δ' Εθνική. Ήδη οι μεταγραφές είναι στα μισά τους, εμείς έχουμε αποδεσμεύσει ποδοσφαιριστές. Για να μπορέσεις να σταθείς στην κατηγορία πρέπει εκτός από αγωνιστικά να προετοιμαστείς και οικονομικά. Δεν θα το συζητάγαμε αν το ξέραμε νωρίτερα. Άλλωστε γι' αυτό παλεύαμε όλη τη χρονιά».

95a78f3015bd19286b33c65657114fc4 L


Ο κ. Βαρτελάτος επισημαίνει το εξής: «Δεν λέμε όμως ότι δεν θα πάμε. Θα κάνουμε μία συγκέντρωση με διοίκηση και ποδοσφαιριστές. Θα περιμένω και την προκήρυξη της ΕΠΟ για να δούμε τι έχουμε και τι θέλουμε. Αν το ξέραμε λίγο νωρίτερα είναι σίγουρο ότι θα πηγαίναμε. Άλλωστε, σαν διοίκηση (με τα ίδια άτομα που είναι σήμερα στα Διλινάτα) είχαμε πάει τον Ευγερο το 1991 στην Δ' Εθνική. Είχαμε κάνει 19 διανυχτερεύσεις και είχαμε μία αξιοπρεπή πορεία. Με αυτό θέλω να τονίσω πως δεν είμαστε άπειροι από το περιφερειακό.
Δεν μπορούμε να παίξουμε με την ιστορία μας και να πάμε απλά για να πούμε ότι πήγαμε. Θα κάτσουμε με ψυχραιμία να συζητήσουμε τα δεδομένα και να πάρουμε την απόφασή μας, χωρίς να σημαίνει ότι απορρίπτουμε την υπόθεση της Δ΄ Εθνικής».


Καταλήγοντας ο κ. Κώστας Βαρτελάτος δηλώνει: «Είναι ντροπή να μας έχουν από τον Μάρτη στην απραξία και μέσα στο κατακαλόκαιρο τον Μαϊο μας βάζουν να παίξουμε μπαράζ. Είχαμε ένα σωρό έξοδα και ξαφνικά δεν είχαν το κουράγιο να μας το πουν αμέσως ότι θα πάμε στην Δ' Εθνική και έρχονται δύο μήνες μετά τα μπαράζ να μας το πουν ότι μπορούμε να συμμετάσχουμε».


Γιώργος Βαρτελάτος: «Είναι αργά γι' αυτούς και νωρίς για μας για να αποφασίσουμε»


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Βαρτελάτος είναι μεν λακωνικός, αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστικός στην κουβέντα του: «Είναι νωρίς ακόμα. Είναι αργά γι αυτούς και νωρίς για μας να αποφασίσουμε. Τουλάχιστον να ξέρουν ότι δεν είμαστε ανόητοι και επίσης δεν είμαστε πρωτάρηδες. Έχουμε την διοικητική εμπειρία από την Ευγερο στη Δ' Εθνική το 1991 και το ξέρουμε το μάθημα απ' έξω και ανακατωτά».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250