Πάνε Δ’ Εθνική τα Διλινάτα; - «Πράσινο Φως» από την ΕΠΟ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:48

Πάνε Δ’ Εθνική τα Διλινάτα; - «Πράσινο Φως» από την ΕΠΟ

Η απόφαση του δ.σ. της ΕΠΟ που λέει ότι όλες οι ομάδες που έδωσαν αγώνες μπαράζ για άνοδο, να ανέβουν τελικά στη Δ' Εθνική, φαίνεται να βάζει «φωτιά» στις ομάδες που διεκδικούν θέση στην κατηγορία. Το θέμα είναι τι θα κάνουν τελικά τα Διλινάτα που, είχαν συμμετάσχει χωρίς επιτυχία στους αγώνες μπαράζ ανόδου του Μαΐου και πλέον τους δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστούν στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής


«Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα Δ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2012-2013, αυτό θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 124 ομάδων (96 που ήταν αρχικά η πρόβλεψη, αλλά και όσες ομάδες συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου, αλλά δεν τα κατάφεραν να κερδίζουν την άνοδο), με την προοπτική στο τέλος της περιόδου θα μείνουν οι αντίστοιχες ομάδες που προβλέπονται από τον αρχικό προγραμματισμό με στόχο τη μείωσή τους, όπως έχει αποφασιστεί σε παλαιότερη τακτική γενική συέλευση των ΕΠΣ μελών της ΕΠΟ» τονίζει καθαρά η απόφαση της ΕΠΟ.


Βέβαια τα προβλήματα είναι πολλά, καθώς αρκετές ομάδες από τα τοπικά πρωταθλήματα έχουν αρκετά οικονομικά "αγκάθια" και δεν θα δηλώσουν συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.


Κομβικό σημείο φυσικά στη συμμετοχή κάποιων ομάδων στην Δ' Εθνική θα είναι αν θα υπάρχουν κυρώσεις στις ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα.


Μένει να δούμε τι θα πράξουν τα Διλινάτα, τα οποία σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα κ. Κώστα Βαρτελάτου δεν έκρυψαν τον αιφνιδιασμό τους από την απόφαση. Πλέον όπως τόνισε ο κ. Βαρτελάτος θα κάνουν δ.σ. για να αποφασίσουν αν τελικά θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250