Δελτίο Τύπου για την oλοκλήρωση του 1ου Kefalonia Basketball Camp

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 14:23

Δελτίο Τύπου για την oλοκλήρωση του 1ου Kefalonia Basketball Camp

Το μεσημέρι του Σαββάτου 21/7 ολοκληρώθηκε το 1ο kefalonia Basketball Camp με το διαγωνιστικό μέρος , την απονομή βραβείων στους νικητές και μεταλλίων – αναμνηστικών σε παιδιά και προπονητές. Ο στόχος των δύο σωματείων ήταν να φέρουν παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ σε επαφή με καταξιωμένους γυμναστές και προπονητές, καθώς και να προσελκύσουν τους μικρότερους να ασχοληθούν με το εθνικό μας άθλημα.


Κρίνοντας από τον ενθουσιασμό και την αδιάλειπτη συμμετοχή των μικρών αθλητών στις προπονήσεις, εκτιμούμε ότι πετύχαμε το στόχο μας ίσως και πάνω από τις προσδοκίες μας!


Η επιλογή των παραγόντων των δύο σωματείων να αφιερώσουν χρόνο, κόπο αλλά και χρήματα σε μια δύσκολη εποχή, δικαιώθηκε από τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που συμμετείχαν αλλά και τα πολύ θετικά σχόλια των γονέων τους αλλά και όσων παρακολούθησαν την διοργάνωση .


Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας (Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, Strintzis Lines, Studio Soulis, Apollonia Resort, Hotel Mediterane, ΚΕΔΗΚΕ, Αθανάσιος Μοσχόπουλος , εστιατόριο «Αμπελάκι»), στους προπονητές , καθώς και στους γονείς που μας βοήθησαν με τη φυσική τους παρουσία και οργάνωσαν ένα φοβερό «μπουφέ» για όλους την τελευταία ημέρα .


Επειδή σκοπός και των δύο συλλόγων είναι να φέρουμε στο μπάσκετ και στους αθλητικούς χώρους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας, πιστεύουμε ότι η καθιέρωση του Camp σαν θεσμού, εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το σκοπό μας.


Ραντεβού λοιπόν το 2013 για το 2ο Kefalonia Basketball Camp !

Από το Δ.Σ των σωματείων ΝΕΟΛ-ΑΣΚ

 




00 inkefalonia general ad 300X250