Συμμετοχή του ΝΟΚΙ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 12:06

Συμμετοχή του ΝΟΚΙ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΚΙ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων & Εφήβων που έλαβε μέρος στο Σχοινιά στις 4-5-6/5/2016.

Όλα τα πληρώματα του ΝΟΚΙ κατέλαβαν πολύ καλές θέσεις στον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε την ακόλουθη σελίδα http://www.noki.gr/?p=791 , η οποία σας παραπέμπει στο σχετικό άρθρο στη επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου.

Η σκληρή προσπάθεια, οι καθημερινές και πολύωρες προπονήσεις και το πρωινό ξύπνημα των αθλητών, δικαιώθηκαν με την επιτυχία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε στα παιδία να έχουν πάντα παρόμοιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚΙ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή του τμήματος κ. Γιώργο Τσιοπανίδη, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε κοντά στα παιδιά, τα στηρίζει και τα ενθαρύνει.
Ιδιαίτερες Ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στον Αντιπεριφεριάρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα και την οικογένεια Χαρ. Ευαγγ. Τζανετάτου για τη διάθεση του ξενοδοχείου «OASIS Hotel», στις αθλήτριες και αθλητές του ΝΟΚΙ για την αντιμετώπιση της απεργίας των πλοίων.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250