Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα: Σπουδαίες εμφανίσεις από Κεφαλονίτες αθλητές

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 20:36

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα: Σπουδαίες εμφανίσεις από Κεφαλονίτες αθλητές

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών: Ατομικό ρεκόρ & 2η θέση στο ύψος για την Μέμη Αλυσανδράτου, 3ος στο τριπλούν ο Καγκαράς!


Με 7 αθλητές συμμετείχε η Γ.Ε.Κ στους Διασυλογικούς αγώνες ανδρών-γυναικών, που έγιναν το Σάββατο 23 Απριλίου στην Πάτρα.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από όλη την Πελοπόννησο, τη Δυτική Στερεά, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Η σημαντικότερη διάκριση ήρθε από τη Μέμη Αλυσανδράτου στο άλμα σε ύψος γυναικών, που πέρασε το 1.62 και μοιράστηκε τη 2η θέση με την Κυπραίου του Κούρου. Την 1η θέση κατέκτησε η πρωταθλήτρια Ελλάδας Κατερίνα Κυριακοπούλου της Παναχαϊκής με 1.74.

Το 1.62 αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για τη Μέμη, όριο πρόκρισης πανελληνίου πρωταθλήματος και νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς. Την απονομή στο αγώνισμα έκανε ο προπονητής της Νίκος Μεταξάς.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σωτήρης Καγκαράς στο τριπλούν που ήρθε 3ος με 13.39μ. Ο Γεράσιμος Μουίκης, με την προσοχή του στραμμένη στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πέρασε 1.86 και έμεινε 4ος στο ύψος ανδρών. Το αγώνισμα κέρδισε ο Αντώνης Μέρλος του Λουτρακίου με το εντυπωσιακό 2.10.

Εντυπωσιακή και η Δέσποινα Μουρτά της Ολυμπιάδας Πατρών που κέρδισε τα 400μ με επίδοση 54.97, η 2η καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα.

Μουρτά, Μέρλος και άλλοι σπουδαίοι αθλητές θα έρθουν στην Κεφαλονιά για να αγωνιστούν στα Βεργώτεια, στις 14 Μαΐου. Μαζί με τα δυνατά ονόματα του κεφαλονίτικου στίβου υπόσχονται να μας χαρίσουν όμορφο θέαμα και πολλές συγκινήσεις.

1.  Η απονομή στο άλμα σε ύψος γυναικών m1

2. Μέμη Αλυσανδράτου, Νίκος Μεταξάς και Γεράσιμος Μουϊκης,
m2

3. Αντώνης Μέρλος πάνω από το 2.10
merlos

4. Δέσποινα Μουρτά
mourta