Ο Γεράσιμος Λιγνός στην 10η Διεθνή Κολυμβητική συνάντηση στη Νάουσα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 13:22

Ο Γεράσιμος Λιγνός στην 10η Διεθνή Κολυμβητική συνάντηση στη Νάουσα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου κάνει γνωστό ότι ο αθλητής μας Λιγνός Γεράσιμος συμμετέχει στη 10η ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ , η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα 19-20 Μαρτίου 2016, συνοδευόμενος από την προπονήτριά του και μητέρα του κα Αλεξία Μωραϊτου  όπου αναχωρούν αύριο, Παρασκευή 18/03/2016.

 

Η Διεθνής Συνάντηση αποτελεί Αγώνα Πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία , στην πόλη FUNCALL 1-7 Μαϊου 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας , οι προπονητές μας, οι αθλητές, οι γονείς και με τη βοήθεια του Αγίου Γερασίμου, ευχόμαστε στο Γεράσιμο να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμεί και να κάνει για άλλη μια φορά περήφανη την Κεφαλλονιά μας, τους γονείς του και τον Όμιλό μας.

Ευχαριστούμε , το Δήμο Κεφαλλονιάς , το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Υπηρεσία για την κατανόησή τους και για την επιτάχυνση της α’ φάσης της επιχορήγησης που σκοπό έχει την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και συμμετοχής του Γεράσιμου στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Καλή επιτυχία Γεράσιμε!!!

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

         




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ