Με ευχές και χαμόγελα έκοψε την πίτα του ο ΑΣΚ (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 18:02

Με ευχές και χαμόγελα έκοψε την πίτα του ο ΑΣΚ (εικόνες)

Μέσα σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, με ευχές και χαμόγελα και ένα πλήθος παιδιών να δίνουν το παρών, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, έκοψε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, καθώς επίσης και τα τμήματα υποδομής σε αγόρια και κορίτσια.
Τις βασιλόπιτες, ευλόγησε και έκοψε ο εφημέριος του Ι.Ν. της Παναγίας στο Μαρκόπουλο π. Πέτρος Ανδρεάτος, ο οποίος δώρισε με αγάπη μία εικόνα της Παναγίας της Φιδούσσας στον σύλλογο.

«Καρφί» Νικόλα Βαλλιανάτου προς την Δημοτική Αρχή

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, o αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλας Βαλλιανάτος, ο οποίος όταν πήρε το λόγο έριξε «καρφί» προς την δημοτική Αρχή καυτηριάζοντας την μηδαμινή βοήθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην αθλητισμό του νησιού, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σπύρος Σαμούρης, ενώ την βουλευτή Κεφαλονιάς, η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων στην Αθήνα, εκπροσώπησε ο επιστημονικός της σύμβουλος, Γιάννης Βαρούχας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου Θανάσης Μουίκης, ευχήθηκε στους αθλητές και τους γονείς τους, υγεία και ευτυχία για το νέο έτος , τονίζοντας πως ο ΑΣΚ θα συνεχίζει την σοβαρή προσπάθεια που εδώ και πολλά χρόνια έχει ξεκινήσει στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς και δή στο κομμάτι του μπάσκετ.

Εκτός από τα δώρα (μπάλες και εισιτήρια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις) στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί (Μάνθος Δούλιας, Αλέξανδρος Τραυλός, Γεράσιμος Παπαδημητρίου και Γιώργος Αναστασίδης), ο ΑΣΚ έδωσε κατόπιν κλήρωσης και ένα tablet το οποίο προσέφερε ο κ. Δελλάλης.

Ο ΑΣΚ ευχαριστεί την ΚΕΔΗΚΕ για τα δωρεάν εισιτήρια Κινηματογράφου που προσέφερε, για τον νικητή στο ένα από τα τέσσερα φλουριά, τον Άκη Μαυροειδή για τις βασιλόπιτες και το κατάστημα You – Διονύσης Δελλάλης για το tablet της λαχειοφόρου.

Και του χρόνου!


Ετικέτες: