Η Εικοσιμία για τα δημοσιεύματα περί μεταγραφών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 15:14

Η Εικοσιμία για τα δημοσιεύματα περί μεταγραφών

Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε με έκπληξη στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για συζητήσεις της Εικοσιμίας με προπονητές και συμφωνίες με αυτούς, καθώς επίσης και για μεταγραφές παικτών από το σωματείο μας. Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ουδεμία επικοινωνία ή συζήτηση έχει λάβει χώρα μεταξύ της διοίκησης της Εικοσιμίας με προπονητές, πλην του επί ετών προπονητή μας Δημήτρη Ζησιμάτου.

Οι σχετικές «αποκαλύψεις» περί βελούδινου διαζυγίου με τον Δημήτρη Ζησιμάτο και οι διαπραγματεύσεις με άλλους προπονητές, βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας των συντακτών των εν λόγω δημοσιευμάτων και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Επίσης, όσον αφορά τις αποκαλύψεις περί μεταγραφών παικτών από και προς την ομάδα μας, θα θέλαμε να τονίσουμε πως ουδεμία μεταγραφή έχει γίνει μέχρι σήμερα, διότι υπάρχει οφειλή του σωματείου μας προς την ΕΠΟ.

Μέχρι την πληρωμή αυτής, καμία μεταγραφή δεν μπορεί να προχωρήσει. Το σωματείο μας βεβαίως σκοπεύει να τακτοποιήσει άμεσα την προαναφερόμενη οφειλή και να αποδεσμεύσει όσους παίκτες της το επιθυμούν, ώστε αυτοί με την σειρά τους να μεταγραφούν σε ομάδα της αρεσκείας τους . Θεωρούμε όμως ότι δεν θα πρέπει να παρουσιάζονται ως «επίσημες» οι ανωτέρω μεταγραφές, διότι τυπικά η διοργανώτρια αρχή δεν επιτρέπει την αποδέσμευση παικτών από σωματείο που οφείλει.

Καλό θα ήταν οι συντάκτες των παραπάνω «αποκλειστικών» δημοσιευμάτων, να επικοινωνούν πρώτα με τη διοίκηση της ομάδας πριν προβούν στις σχετικές αποκαλύψεις.
Κατανοούμε την ανάγκη για ρεπορτάζ, πλην όμως οι ειδήσεις που αφορούν το σωματείο μας θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να διασταυρώνονται επαρκώς.

Εκ του Δ.Σ.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ