Γιόρτασε και βράβευσε η ΕΠΣΚΙ! Ευχή όλων ένα καλύτερο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 23:35

Γιόρτασε και βράβευσε η ΕΠΣΚΙ! Ευχή όλων ένα καλύτερο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο! (εικόνες)

Ήταν η γιορτή του ποδοσφαίρου της Κεφαλονιάς και πλήθος κόσμου έδωσε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αθηνά» το παρών! Και σίγουρα, οι ευχές όλων όσων έδωσαν το παρών , στοχεύουν στο να δουν το Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο να ανεβαίνει επίπεδο και να ξεπερνάει τα κάποια από τα προβλήματα που το ταλανίζουν.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ενώ μίλησε με όμορφα λόγια για τον αθλητισμό και τα νέα παιδιά που ασχολούνται με αυτόν.


Ακολούθως, την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Τετράπολη» Βασίλης Ρουχωτάς και ο σύμβουλος της παράταξής του Νίκος Σκλάβος, ο επικεφαλής του ΦΙΚΟ Ηλίας Παρίσης, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά, ενω την βουλευτή Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί εκπροσώπησε ο επιστημονικός της σύμβουλος Γιάννης Βαρούχας. Σχεδόν όλοι όσοι μίλησαν, εκτός από υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές ευχήθηκαν σύντομα να εξελιχθούν και οι υποδομές που υπάρχουν στο νησί.

«Δεν βάφονται αυγά χωρίς... υποδομές»

«Δεν βάφονται αυγά χωρίς... υποδομές» ήταν τα λόγια του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύση Αραβαντινού, ο οποίος δεν λησμόνησε και την μεγάλη επιτυχία που έφερε στην Κεφαλονιά ο Γεράσιμος Λιγνός κατονομάζοντάς τον ως το «παράδειγμα ήθους και δύναμης για όλους μας».

Το γηπεδικό ζήτημα κυριάρχησε επίσης στην εκδήλωση και άπαντες ευχήθηκαν σύντομα να υπάρξει μία λύση.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Βαγγέλης Μαζαράκης εκτός από έναν σύντομο απολογισμό, κάλεσε δήμο και πολιτεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε σύντομα η Κεφαλονιά να έχει γήπεδα για να μπορεί να γίνονται αγώνες.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Beach Soccer Στέφανος Σοϊλεμές, όπως επίσης και ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Γεώργιος Καλιτσουνάκης.

Στον Ζησιμάτο το φλουρί

Το φλουρί, βρήκε ο προπονητής του ΑΟ Εικοσιμίας Δημήτρης Ζησιμάτους, ο οποίος πήρε ως δώρο ένα νόμισμα με το σύμβολο της Αρχαίας Κραναίας.

Στις βραβεύσεις που ακολούθησαν βραβευτήκαν οι παρακάτω

Οι Πρωταθλητές 2014-2015

Α΄ Κατηγορία: Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Β΄ Κατηγορία: Π.Ο.Ο.Κ.Α.Π ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΩΝ 2014-2015:Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Ο Α.Ο. Εικοσιμίας αφιέρωσε το πρωτάθλημα στην μνήμη του Νίκου Κοσμετάτου, που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας
ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2014-2015: Α.Ο. ΣΑΜΗΣ JUNIOR’S 2014-2015: Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

2) Οι πρώτοι σκόρερ:
Α΄ Κατηγορία: MUCAJ EMILIANO Β΄ Κατηγορία: ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Από φέτος θα βραβεύεται και ο πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου
Κυπέλλου: ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3) Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚΙ:
Καλλιβωκάς Γεράσιμος, Κοκόσης Διονύσιος, Παπαδάτος Χριστόδουλος, Μεγαδούκας Σπυρίδων, Μινέτος Ηλίας, Μπούρας Χρίστος, Αθηναίος Ιωάννης – Ορφέας, Κύργιο Γιώργο, Αντωνέλλος Χαράλαμπος, Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης, Καρούσος Ευάγγελος, Δαμουλιάνος Διονύσιος, Βαλεντής Ευστάθιος, Ράπτης Αδάμ, Θεοτοκάτος Γεράσιμος, Νεόφυτος Χαράλαμπος, Σταθάτος Αλέξανδρος – Άθως, Αντωνάτος Ευάγγελος

4) Οι Αριστούχοι Μαθητές Ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων – Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2014-2015:
Παίδων : Καμπανός Ευθύμιος Νέων : Αντωνίου Φίλιππος, Βασιλάκης Μάριος

5) Απονομή πτυχίων στους νέους διαιτητές των τελευταίων Σχολών Διαιτησίας της Ένωσής μας:
Θανάσης Ευστάθιος, Μασταγκά Μαρία, Βλάχου Κων/να, Σούλα Έρβιν, Τούρλος Πέτρος, Κώτσης Ιωάννης, Χρηστάτος Σπυρίδων.


Ετικέτες: