Ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος του καμπ ΝΟΑ - Ολυμπιακού Π.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 07 Ιουλίου 2012 14:18

Ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος του καμπ ΝΟΑ - Ολυμπιακού Π.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την πρώτη αθλητική περίοδο του camp. Πέραν από τις αθλητικές δραστηριότητες (μπάσκετ – κολύμβηση – ιστιοπλοΐα – καγιάκ – μπάντμινγκτον- βόλεϊ – ποδόσφαιρο). Τα παιδιά έπαιξαν – γέλασαν – χόρεψαν – ζωγράφισαν και διασκέδασαν. Κλείνοντας την 1η περίοδο κάναμε ένα πάρτι, αλλά το πιο συναρπαστικό ήταν η ποδηλατάδα που πήγαμε έως τις «Καταβόθρες».Ηταν μια φοβερή εμπειρία όπου μικροί και μεγάλοι ευχαριστήθηκαν.

Ευχαριστούμε, όλοι οι γυμναστές (Παπαναστασάτος Χρήστος, Κουνάδη Μαρία Μωραϊτου Αλεξία, Βαρτελάτος Γεράσιμος), πάνω απ' όλα την ΚΕΔΗΚΕ που μας παραχώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς επίσης τους χορηγούς μας, οι οποίοι με την προσφορά τους μας έδειξαν την αγάπη και την ευαισθητοποίησή τους σ' αυτό το μεγάλο «κεφάλαιο» που λέγεται «παιδί».

Από Δευτέρα 9/7/12 ξεκινά και η Δεύτερη περίοδος. Σας παροτρύνουμε να στείλετε τα παιδιά σας να γυμναστούν και να διασκεδάσουν με ασφάλεια κοντά σε έμπειρους προπονητές.