Οι αθλητικές δραστηριότητες του ΑΣΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 11:04

Οι αθλητικές δραστηριότητες του ΑΣΚ

Για πολλοστή φορά, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά συμμετείχε στο περίφημο καμπ SBC του Θόδωρου Ροδόπουλου στη Θεσσαλονίκη με εννέα παίκτες από τα τμήματα υποδομή του. Στην αποστολή συμμετείχαν οι Γιαννάτος Κωνσταντίνος, Ζαπάντης Σπύρος, Γασπαράτος Νικόλαος, Ντεράι Μαριγκλέν, Μουίκης Γεράσιμος, Παγώνης Γεράσιμος, Καλαφάτης Γεράσιμος, Παλημέρης Θωμάς και Βασιλάτος Αλέξανδρος.

Την αποστολή στη Θεσσαλονίκη συνόδευσε ο Πάνος Ματιάτος, ο οποίος έλαβε μέρος στο προπονητικό τιμ του καμπ και βραβεύτηκε από τον κ. Ροδόπουλο για την πολυετή του συμμετοχή.

Το προπονητικό καμπ του ΑΣΚ

Ο ΑΣΚ δίνει ακόμα πιο μεγάλη έμφαση στο προπονητικό καμπ μπάσκετ για αθλητές γεννημένους το 1997-2000.
Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σάββατο – Κυριακή και Τετάρτη με προπονητές τους Γιάννη Βουργίδη - Λεωνίδα Παπαδάτο και Πάνο Ματιάτο αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο ΑΣΚ σε συνεργασία με τον ΝΕΟΛ θα συνδιοργανώσει καμπ με επικεφαλή τον Σωκράτη Ηλιάδη. Το καμπ θα ξεκινήσει στο Ληξούρι τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Ο Μαγουλάς στην Ολυμπιάδα και ο Πορτελάνος στις ΗΠΑ

Κατόπιν υποδείξεως του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, ο Ανδρέας Μαγουλάς, ο οποίος με την αγάπη του, τη θέλησή του και τη δουλειά του πάνω στο μπάσκετ, συνέχισε να βελτιώνεται, βρίσκεται στην Πάτρα σε καλοκαιρινό καμπ και παράλληλα έχει υπογράψει υποσχετική μεταγραφή 2 ετών με την Ολυμπιάδα Πατρών!

Η Ολυμπιάδα είναι μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες στα τμήματα υποδομής (μαζί με Απόλλωνα Πάτρας και Εσπερο), ενώ πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί και στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Πορτελάνος θα βρεθεί σε προπονητικό καμπ στις ΗΠΑ (Κολέγιο του Νιού Χαμσάιρ), για 10 μέρες συμμετέχοντας σε αποστολή με άλλους έλληνες παίκτες, την οποία συντονίζει ο πρώην μπασκετμπολίστας Τάκης Καρατζολίδης.

Η επαφή αυτή έγινε μέσω του ΑΣΚ, ο οποίος συνεισέφερε και στο οικονομικό κομμάτι της αποστολής.




00 inkefalonia general ad 300X250