ΑΣΚ: Μάχη στο Αργοστόλι για το πρώτο θετικό σερί οι άνδρες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 18:32

ΑΣΚ: Μάχη στο Αργοστόλι για το πρώτο θετικό σερί οι άνδρες

Ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά.

Το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, θα υποδεχθεί στο Αργοστόλι τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ στις 13.30, με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα μας, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα και πλέον θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του και να ανακάμψει στο δύσκολο πρωτάθλημα.

Ο ΑΣΚ κάνει καλεί ον φίλαθλο μπασκετικό κόσμο της Κεφαλονιάς, να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας και να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει στην υψίστη των κατηγοριών της ΕΣΚΑ-Η.

Οι αγώνες των τμημάτων υποδομής

Όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, οι Εφηβοι, στην 2η αγωνιστική της β’ φάσης, θα αναμετρηθούν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» με την Παναχαϊκή στις 3.30 μ.μ., ενώ χωρίς αγώνα με 20-0 θα πάρουν οι Παίδες τον αγώνα τους με τον Αιγαία, επίσης για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Οι παμπαίδες, του ΑΣΚ, τα ταξιδέψουν το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στην Πάτρα, όπου στις 13.30 θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Απόλλωνα.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250