Η βλακεία είναι αήττητη! Αναβλήθηκε το ντέρμπι στην Λεωφόρο λόγω επεισοδίων!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 20:42

Η βλακεία είναι αήττητη! Αναβλήθηκε το ντέρμπι στην Λεωφόρο λόγω επεισοδίων!

Μετά από έντονες διαβουλεύσεις που κράτησαν πάνω από μία ώρα ο διαιτητής Παππάς αποφάσισε ότι το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ΔΕΝ θα διεξαχθεί.

Η κατάσταση στη Λεωφόρο είχε ηρεμήσει για πάνω από μία ώρα, μετά τα όσα έγιναν κατά την είσοδο του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο όπου μία φωτοβολίδα έπεσε στο πόδι του Φινμπόγκασον.

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις, με την πλευρά του Ολυμπιακού να ζητά να μη γίνει το παιχνίδι και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ζητούν να ξεκινήσει και να διακοπεί αν συμβεί το παραμικρό, σύμφωνα με το sportfm.

Ο διαιτητής Παππάς άργησε χαρακτηριστικά να πάρει την τελική του απόφαση που ήρθε τελικά λίγο μετά τις 20:00.

Κατά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν περίπου 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από φωτοβολίδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ενώ από φωτοβολίδα χτυπήθηκε και ο παίκτης του Ολυμπιακού Φινμπόγκασον, μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν οι παίκτες του λιμανιού βγήκαν για λίγο, αναγνωριστικά, στον αγωνιστικό χώρο.

Εφόσον η αναβολή του ντέρμπι γίνεται με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, η ομάδα του τριφυλλιού χάνει το συγκεκριμένο ματς (με 0-3) και απειλείται με αφαίρεση 3 βαθμών στο πρωτάθλημα.

news.gr