Όλα… μηδέν στο Ληξούρι! «Λευκή ισοπαλία» ανάμεσα σε Παλληξουριακό και Εικοσιμία (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 10:22

Όλα… μηδέν στο Ληξούρι! «Λευκή ισοπαλία» ανάμεσα σε Παλληξουριακό και Εικοσιμία (εικόνες)

Σε ένα κακό, αλλά με δύναμη, πάθος και σκληρό σε κάποιες φάσεις παιχνίδι Παλληξουριακός και Εικοσιμία αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Αντωνίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΚΙ.

Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Παιχνίδι κέντρου και με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.

Παλληξουριακός και Εικοσιμία έδειξαν επι χόρτου τον κακό εαυτό τους και περιορίστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι στο 12΄εκαναν την πρώτη (αναγκαστική) αλλαγή με τον Ρεμούνδη να περνά στη θέση του Αντωνάτου που τραυματίστηκε στον αστράγαλο μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Ντουκάι. Και ενώ το δυνατό και κάποιες φορές σκληρό παιχνίδι συνεχιζόταν οι δυο ομάδες κατάφεραν να μη δημιουργήσουν ούτε μια φάση μπροστά από τις δυο εστίες.

Το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να πει κάποιος πως ήταν λίγο καλύτερο από το πρώτο.

Ο Παλληξουριακός στο 50΄πλησιασε στο γκολ με τον Ρεμούντη αλλά το διαγώνιο σουτ πέρασε άουτ από τα δοκάρια του Γιαννά. Στο 60΄ η Εικοσιμια κέρδισε κόρνερ από αριστερά απ’ ευθείας εκτέλεση από τον Τανουσάι η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καραΐσκου. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους στο 97΄από τον Μπράτι, «άδειασε» τον Μινέτο μέσα στην περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιαννά.

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Γ Θωμάς) Καραΐσκος, Αντωνάτος (12′ Ρεμούντης), Μαυροειδής, Βολνίσκι, Σιμωτάς, Κόμητας (63′ Μπράτι), Ζερβός, Μαρκάτος, Ζερβός, Πολλάτος , Χασάϊ (60′ Τοτζάι).
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δ Ζησιμάτος) Γιαννάς, Κουμαριώτης, Τανουσάι, Μινέτος, Ντουκάι (83′ Πολλάτος Δ.), Ψάλτης, Αποστολάτος, Κορσιάνος, Αντωνάτος (70′ Αποστόλου), Χρηστάτος (57′ Γερασιμάτος), Στεφανάτος.


Ετικέτες: