Ευχαριστήριο 4ης γύρας Κεφαλονιάς Αργοστόλι - Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 06:19

Ευχαριστήριο 4ης γύρας Κεφαλονιάς Αργοστόλι - Ληξούρι

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 4ης Γύρας Αργοστόλι -Ληξούρι ευχαριστούμε ολόψυχα όλους όσους στήριξαν στην προσπάθεια μας, αποδεικνύοντας ότι παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες μπορούμε να θέτουμε και να επιτυγχάνουμε απαιτητικούς στόχους.

Ειδικότερα ευχαριστούμε:

· Τον Δήμο Κεφαλλονιάς και την συν-διοργανώτρια επιχείρηση του την ΚΕΔΗΚΕ καθώς και τους εκπροσώπους τους, για την υποστήριξη και την συνεργασία τους. Ειδικότερα ευχαριστούμε την ΚΕΔΗΚΕ για την κάλυψη των εξόδων των επάθλων και των ηχητικών της διοργάνωσης μας και την διάθεση του χώρου του θεάτρου για τις διεργασίες παράδοσης των αριθμών.
· Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και τον Αντιπεριφεριάρχη κο Π.Δρακουλόγκωνα τόσο για την διαμεσολάβησή του για την διάνοιξη της γέφυρας προκειμένου να λάβει χώρα η διέλευση των αθλητών όσο και για τις εργασίες καθαρισμού της καθώς και αποκατάστασης της βατότητας στην περιοχή του Δραπάνου καθώς αι το διαφημιστικό υλικό που δόθηκε στους επισκέπτες δρομείς.
· Δ/νση Αστυνομίας Κεφαλληνίας και το Λιμεναρχείο Αργοστολίου για την εποπτεία της διαδρομής και τις τροχιακές ρυθμίσεις στο τμήμα ευθύνης τους.
· Την ΕΑΣ Νοσηλευτών και τον Δ/ντη τους κο Σακαλή για την επίβλεψη των δρομέων στο θέμα της αντιμετώπισης τυχόν ατυχημάτων και θεμάτων πρώτων βοηθειών και γενικά για την διαρκή και ουσιαστική παρουσία τους σε κάθε διοργάνωσή μας

· Τους μεγάλους χορηγούς του αγώνα μας

· Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς που στέκονται δίπλα μας σε κάθε εγχείρημά μας προσφέροντας ότι βοήθεια τους ζητηθεί
· Την καφετέρια «La SAPIN NOIR» που μας προσέγγισε εθελοντικά ενισχύοντας τον αγώνα μας υλικά και διαδικαστικά και τους ιδιοκτήτες κο Α.Πανταζάτο και κο Α. Αλυσσανδράτο που μας στήριξαν επί της ουσίας με την δια ζώσης παρουσία τους και τον ενθουσιασμό τους στα εναρκτήρια δρώμενα
· Τον ΑΒ Βασιλόπουλο και ιδιαίτερα τον Μιχαλάτο Θεόφιλο που παραμένει τακτικός χορηγός του σωματείου μας συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη κάθε πρωτοβουλίας μας
· Τον Ευρυβιάδη Σκλάβο για τα εκλεκτά κρασιά που διέθεσε για τον ψυχαγωγικό αγώνα κολύμβησης πριν την Γύρα.
· Το Ζαχαροπλαστείο «Βοσκοπούλα» και τον Καππάτο τον Διονύση το φίλο και συναθλητή για την προσφορά τοπικών γλυκισμάτων στον αγώνα μας
· Το ξενοδοχείο Πανόραμα γα το πάστα πάρτυ και τις εκπτώσεις που προσέφερε στους αθλητές.
· Το ξενοδοχείο Mirabel για τις εκπτώσεις στην διαμονή των αθλητών.
· Το ξενοδοχείο Casadisonia για τις εκπτώσεις στην διαμονή των αθλητών.
· Την εταιρεία KEFALONIAN LINES για τις προσφορές στα εισιτήρια μεταφοράς του λεωφορείου και των αθλητών εκτός νομού.
· Την εταιρεία Φέρρυ μποτ Αργοστόλι- Ληξούρι για την τροποποίηση των δρομολογίων για την διευκόλυνση του αγώνα .
· Την αντιπροσωπία «Φωκάς» και τον Φούρνο ο «Καλούρης» για την προσφορά νερών
· Την Εταιρεία Herbal Life, για την προσφορά ισοτονικών και δωρο-επιταγών στους δρομείς
· Το κατάστημα αθλητικών ειδών “excel” για τις τσάντες που διέθεσε.

·
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους εθελοντές μας διότι χωρίς την παρουσία και την συνεισφορά τους δεν θα υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειάς μας.

Αναλυτικά ευχαριστούμε :

- Την ομάδα των Άγγλων του νησιών μας και συγκεκριμένα τους Phil and Vanda, lorna, Ray, Mick και Sirley, Keith και Len, Colin και Lou, Peter and Dee, John Austin για την παρουσία τους και την συνδρομή τους στην κάλυψη των σταθμών τροφοδοσίας των αθλητών και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας Chris Philips για την ενημέρωση και τον συντονισμό τους.
-Την Νικολίτσα Μπίρμπα και την Χαριάννα Μεταξά για την υποστήριξη ενός εκ των σταθμών τροφοδοσίας
-Την προσφιλέστατη Janet Philips, για τις υπηρεσίες αθλητικού μασαζ στους ταλαιπωρημένους αθλητές καθώς και τον Χάρη τον Πρεντάνο για την μεσολάβησή του για την μεταφορά του κρεβατιού για τον σκοπό αυτό.
-Τον Μάκη τον Γαλανό για το εξαιρετικό αφιέρωμα στην ιστορία της γέφυρας DE BOSSET
- Τις γυναίκες της Παλλικής Αρετή Διονυσάτου, Αγγέλικα Καραμπάτου, Μαρία Παλιογιάννη, Ιωάννα Φραντζιού, Χρυσάνθη Σούλτη, που έφτιαξαν τα εξαιρετικά σπιτικά γλυκά που προσφέρθηκαν στην διοργάνωση αλλά και τον Ανδρέα τον Φραγκισκάτο, εμπνευστή και συντονιστή αυτής της προσπάθειας.
- Την εταιρεία S4S για την συνοδεία των δρομέων στην διαδρομή
- Τον Αλέξη τον Γκουντινάκη για την ρύθμιση της πορείας των δρομέων στην διασταύρωση προς θηνιά.
- Τους Μ.Βαγγελάτο και Π.Βλάχο που παρείχαν με προθυμία τις υπηρεσίες τους εκτός του τακτικού ωραρίου τους .
- Τις γλυκύτατες Γεωργία Μηλιτσοπούλου και Κωστούλα Ψάρου που προσέφεραν τα μετάλλια στους αθλητές και συνεισέφεραν σε ότι άλλο τους ζητήθηκε.
- Τον Παρίση Κουλουμπή για τις μεταφορές των προϊόντων, την γραμματειακή υποστήριξη και την σήμανση της διαδρομής, για την οποία επίσης ευχαριστούμε τους συναθλητές μας και μέλη του ΔΣ μας Γεράσιμο Λαμπίρη και Διονύσιο Λούκα.
- Την Θεανώ Τζουγανάτου για την συνολική παρουσία της επί παντός επιστητού καθώς και τον Αντώνη τον Κουρούκλη για την καθοριστική συμβολή του στο σύνολο των διαδικασιών που απαιτούσε ο αγώνας των 5 κμ στο Ληξούρι αλλά και στα σοβαρά διαδικαστικά θέματα του συνόλου της διοργάνωσης.
- Την Φωκά την Κατερίνα για την μεσολάβησή της στην εύρεση χορηγών και εθελοντών.
- Τον Παναγή-Άγγελο Μαζαράκη για το δημιουργικό της αφίσας.
- Την σχολή της Ελισάβετ Λιβιεράτου με τα εκπληκτικά κορίτσια της καθώς και τον σύλλογο Χορωπούλα οι οποίοι μας μάγεψαν με τα χορευτικά τους.
-Τον καθηγητή κο Βασίλη Μπακούρo ο οποίος επιλήφθηκε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα της εκδόσεως των αποτελεσμάτων, καθώς και τον Αντώνη Κουρούκλη που βοήθησε στην επεξεργασία τους.
- Τα μέλη του ΔΣ και του συλλόγου μας που είτε οικονομικά, είτε διαδικαστικά επιλήφθηκαν των διαδικασιών, των προμηθειών και του συντονισμού του αγώνα.
- Το 1ο σύστημα ΝαυτοΠροσκόπων Ληξουρίου, για την φύλαξη του ιματισμού, την βοήθειά τους στην γραμματεία και την καθοδήγηση των δρομέων στην στροφή προς παραλία και τερματισμό στην πόλη του Ληξουρίου.
-Τους γυμναστές Κοσμά Μουρελάτο και Γεράσιμο Μεσσάρη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην χρονομέτρηση, στην γραμματεία και στον συντονισμό των αγωνιστικών γεγονότων.
-Τον Παύλο τον Γοριανίτη (epathla Olympus) για την δωρεάν διάθεση της αψίδας του αγώνα μας.
- Τους αθλητικούς συλλόγους εκτός νησιού που ταξίδεψαν προκειμένου να δώσουν το παρόν με τους αθλητές τους στην προσπάθειά μας.
- Όλα τα ΜΜΕ που μας στήριξαν από την αρχή έως και την ολοκλήρωση του αγώνα μας προβάλλοντάς μας, διαρκώς .
Τους επισήμους που παρέστησαν αθλοθετώντας τους νικητές
.

Και κυρίως ευχαριστούμε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας προκειμένου να τρέξετε, να περπατήσετε ή να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας.

Ζητούμε συγνώμη για ότι παραλείψαμε ή δεν προβλέψαμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου για την 5η γύρα Αργοστολίου-Ληξουρίου όπου ευελπιστούμε να επανέλθουμε ανανεωμένοι και περισσότερο αποτελεσματικοί