Χαμένοι στη… μετάφραση! Αδιέξοδο και ένταση στη σύσκεψη για το γήπεδο του Αργοστολίου – Δήλωση αποχώρησης από το πρωτάθλημα από Πάγκε και ΑΕΚ (vid)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 16:47

Χαμένοι στη… μετάφραση! Αδιέξοδο και ένταση στη σύσκεψη για το γήπεδο του Αργοστολίου – Δήλωση αποχώρησης από το πρωτάθλημα από Πάγκε και ΑΕΚ (vid)

Διαξιφισμοί, ένταση σε σημείο που οι δύο πλευρές (ΚΕΔΗΚΕ και πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ) να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Λόγια και αντεγκλήσεις μεταξύ ΚΕΔΗΚΕ (προέδρου Αγγελου Κωνσταντάκη και αντιπροέδρου Γιώργου Κατσιβέλη) και προέδρου της ΕΠΣΚΙ (Βαγγέλη Μαζαράκη) και στη μέση οι παράγοντες των ομάδων που κλήθηκαν στην σύσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό του Αργοστολίου, να κοιτούν... αποσβολωμένοι και να μην μπορούν να πάρουν μία ουσιαστική απάντηση...

Πού δηλαδή θα παίζουν οι ομάδες τους και θα κάνουν προπονήσεις, από τη στιγμή που το γήπεδο του Αργοστολίου κρίθηκε ακατάλληλο για χρήση, μετά και τις πρόσφατες πλημμύρες.

Επι της ουσίας, για δύο ώρες το θέμα που συζητήθηκε περισσότερες «φωτιές» άναψε παρά που... έσβησε.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές, που οι δύο πλευρές (Δήμος και ΕΠΣΚΙ) έμοιαζαν... χαμένες στην μετάφραση!

Αρχικά ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης , ενημέρωσε πως μία αίτηση που έκανε ο Δήμος προς την ΕΠΟ για δωρεάν χρήση του Ενωσιακού γηπέδου των Φαρακλάτων έπεσε στο κενό, καθώς η απάντηση ήταν αρνητική.

Ο Βαγγέλης Μαζαράκης από την πλευρά του άφησε αιχμές ότι χάθηκαν χρήματα ( περί τα 300.000 ευρώ) από την ΟΥΕΦΑ για την αποκατάσταση του γηπέδου του Αργοστολίου μετά τους σεισμούς του 2014, εξαιτίας της ολιγωρίας του Δήμου!

Οι παράγοντες των ομάδων, βλέποντας το αδιέξοδο άρχισαν να αντιδρούν.

Πάγκε και ΑΕΚ αποσύρονται από το πρωτάθλημα!

Τόσο ο πρόεδρος του Παγκεφαλληνιακού Ανδρέας Μαγδαληνός, όσο και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Κουμαριώτης , τόνισαν ότι αποσύρουν τις ομάδες τους από το πρωτάθλημα, αφού δεν έχουν γήπεδο ούτε για να παίξουν, αλλά ούτε για να κάνουν προπόνηση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ πρότεινε στην ανάγκη να ανοίξουν και τα ξερά γήπεδα της Κεφαλονιάς, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση και να ενοικιαστεί ή να παραχωρηθεί έναντι αντιτίμου από την ΕΠΟ το Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων στο Δήμο.

Επί δύο ώρες, η κουβέντα γινόταν σε υψηλούς τόνους, ενώ η σύσκεψη στιγματίστηκε από το επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της ΕΠΣΚΙ Βαγγέλη Μαζαράκη και του αντιπροέδρου της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργου Κατσιβέλη.

Παρακάτω σε βίντεο η δήλωση αποχώρησης του παγκεφαλληνιακού και το επεισόδιο μεταξύ Μαζαράκη και Κατσιβέλη

Τελικά και ενώ η ένταση είχε «χτυπήσει κόκκινο» να γίνει νέο αίτημα του Δήμου προς της ΕΠΟ για ενοικίαση του γηπέδου των Φαρακλάτων με οποιοδήποτε τίμημα.

Πλέον αναμένεται η απάντηση της ΕΠΟ και φυσικά να γίνει γνωστό το ποσό που θα ζητηθεί.

Προς το παρών όσα παιχνίδια πρωταθλήματος ( πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο που έρχεται) είναι προγραμματισμένα για το γήπεδο στο Αργοστόλι, αναβάλλονται επ’ αόριστον!

Στη σύσκεψη το παρών έδωσαν πρόεδροι των ομάδων, αλλά και από την Δημοτική Αρχή και την ΕΠΣΚΙ , ο Ηλίας Κουρκουμέλης και ο αντιδήμαρχος Νίκος Παπαδάτος.

Τουλάχιστον για ένα χρόνο το γήπεδο του Αργοστολίου θα παραμείνει κλειστό

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς, βιώνει δύσκολες στιγμές και πλέον είναι άγνωστο πότε και πως θα βγει από το αδιέξοδο... Άλλωστε το γήπεδο του Αργοστολίου, πρέπει να το ξεχάσουμε οριστικά για τουλάχιστον ένα χρόνο!


Ετικέτες: