Με επιτυχία, πολλές συμμετοχές και πολλά… χιλιόμετρα η 4η γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι – Ληξούρι! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 16:47

Με επιτυχία, πολλές συμμετοχές και πολλά… χιλιόμετρα η 4η γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι – Ληξούρι! (εικόνες)

Με πολλές συμμετοχές και πολλά... χιλιόμετρα, ολοκληρώθηκε και φέτος η 4η γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι - Ληξούρι που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων του νησιού μας, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ. Η εκκίνηση δόθηκε στην πλατεία του Αργοστολιού και - για πρώτη φορά - οι αθλητές και αθλήτριες μέσω της γέφυρας Δεβοσέτου, τερμάτισαν στην πλατεία του Ληξουρίου, διανύοντας συνολικά 32 χιλιόμετρα.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος συνολικά 79 αθλητές, 71 άντρες και 8 γυναίκες.

Πρώτος στους άνδρες τερμάτισε ο Ιωάννης Λουκάς με χρόνο 2:11:10, και στις γυναίκες η Βάνια Σαμόλη με χρόνο 3:02:24.

Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου στο Ληξούρι έγινε και ο αγώνας των 5 χλμ, με πρώτο να τερματίζει τον Γεράσιμο Μωραΐτη, ενώ στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο Αστυνομικός διευθυντής του Νησιού κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος.

Το μεσημέρι και αφού είχαν τερματίσει όλοι οι αθλητές έγιναν οι απονομές στους νικητές, ανά κατηγορία σε άνδρες και γυναίκες και οι απονομές των 5 χιλιομέτρων.

Απονομές στους νικητές έκαναν ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης ο αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος (μεγάλος χορηγός του αγώνα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Food Market), ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του Διονύσης Αραβαντινός, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ριζοσπάστες Ξανά» Μάκης Δεστούνης και άλλοι.

Στον αγώνα το παρών έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σπύρος Σαμούρης, ενώ σε ετοιμότητα ήταν και οι σπουδαστές του ΙΕΚ Νοσηλευτικής, οι οποίοι παρείχαν... φροντίδα σε μικροτραυματισμούς των δρομέων.

Συντονιστής και παρουσιαστής της διοργάνωσης ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς, Γεράσιμος Μαζαράκης.

Κατά γενική ομολογία ήταν ένας επιτυχημένος αγώνας δρόμου!

Θα ακολουθήσει άλλο άρθρο με τα events και τα χορευτικά που έλαβαν χώρα στην πλατεία Ληξουρίου...

Μάκης Μοσχόπουλος

1234567891011121314151617181920212223242526272829DSC 0368

Παρακάτω περισσότερες εικόνες...


Ετικέτες: