ΝΟΚΙ: Έναρξη τμημάτων Ιστιοπλοΐας κατηγορίας Optimist

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 06:18

ΝΟΚΙ: Έναρξη τμημάτων Ιστιοπλοΐας κατηγορίας Optimist

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης ανακοινώνει την έναρξη τμημάτων Ιστιοπλοΐας κατηγορίας Optimist, για παιδιά από 8 έως 15 ετών.

Μετά από πολύχρονη παρουσία στο χώρο της Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας που μας προσέφερε και μας προσφέρει χαρές, εμπειρίες και διακρίσεις σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, αποφασίσαμε να στραφούμε στην εκπαίδευση νεαρών ιστιοπλόων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν με διαφορετικό τρόπο τη θάλασσα που μας περιβάλει και να γίνουν σιγά-σιγά οι συνεχιστές της παγκόσμια αναγνωρισμένης Κεφαλονίτικης Ναυτοσύνης, αλλά και να επανδρώσουν αργότερα τα πληρώματα των σκαφών Ανοιχτής Θάλασσας, εφόσον φυσικά το επιθυμούν.

Στο τμήμα θα λειτουργούν τάξεις αρχαρίων (εκμάθηση), προχωρημένων και αγωνιστική ιστιοπλοΐα.
Έφορος του τμήματος είναι ο έμπειρος ιστιοπλόος Κοκκόλης Τούλιο και προπονήτριες οι κυρίες, Μουρελάτου Αγγελική και Παγουλάτου Γεωργία με πολύχρονη παρουσία και εμπειρία στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κ. Γεωργία Παγουλάτου τηλ. 6948601292 ή περάστε από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας στο Μαϊστράτο καθημερινά μετά τις 19.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Από το ΔΣ του ΝΟΚΙ




00 inkefalonia general ad 300X250