4η γύρα Αργοστόλι –Ληξούρι και μικρός κολυμβητικός αγώνας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 00:17

4η γύρα Αργοστόλι –Ληξούρι και μικρός κολυμβητικός αγώνας

Παρακαλούνται όσοι Κεφαλλονίτες είτε συνιστούν μέλη του συλλόγου μας είτε όχι , επιθυμούν να εγγραφούν στην γύρα Αργοστόλι –Ληξούρι ή να προμηθευτούν το τεχνικό μπλουζάκι να προβούν άμεσα σε ηλεκτρονική δήλωση των στοιχείων τους προκειμένου να καθοριστούν οι προμήθειες και τα διαδικαστικά της διοργάνωσης.

 

Επισημαίνεται ότι οι εγγεγραμμένοι από το νησί δεν έχουν την υποχρέωση τραπεζικής κατάθεσης του ποσού ωστόσο υποχρεούνται, αν δεν διευκολύνονται, να το καταβάλλουν την έως την Δευτέρα 29/9/2015 της μετρητοίς στον ταμία του συλλόγου, αφού επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή τους.

Θα ακολουθήσει δε ανακοίνωση με τεχνικές οδηγίες για τους συμμετέχοντες.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΔΑΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.